Man bedreigd vrouw met vuurwapen Oldegaarde Rotterdam

zaterdag 8 augustus 2020 11:44

Rotterdam –  Agenten hebben op zaterdagavond 7 augustus op de Oldegaarde een man aangehouden. Kort daarvoor had hij een vrouw met een vuurwapen bedreigd. Agenten gingen naar hem op zoek en troffen hem in de betreffende straat ter hoogte van de Kerkwervesingel aan.

Direct werd er voor de veiligheid een BTGV (Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten) gestart. De man werd aangehouden maar een vuurwapen werd niet aangetroffen. De politie zet het onderzoek voort.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man bedreigd vrouw met vuurwapen Oldegaarde Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam –  Agenten hebben op zaterdagavond 7 augustus op de Oldegaarde een man aangehouden. Kort daarvoor had hij een vrouw met een vuurwapen bedreigd. Agenten gingen naar hem op zoek en troffen hem in de betreffende straat ter hoogte van de Kerkwervesingel aan.

Direct werd er voor de veiligheid een BTGV (Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten) gestart. De man werd aangehouden maar een vuurwapen werd niet aangetroffen. De politie zet het onderzoek voort.

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!