Traumahelikopter geland voor gewonde man na ongeval Burgemeester Schalijlaan Capelle aan den IJssel

zaterdag 8 augustus 2020 19:56

Capelle aan den IJssel – Een man is zaterdagavond zwaargewond geraakt na een éénzijdig ongeval met de scooter op de Burgemeester Schalijlaan in Capelle aan den IJssel. Het slachtoffer heeft vermoedelijk een stoeprand geraakt en onderuit gegaan. Na de val was hij slecht aanspreekbaar.

Een arts en een verpleegkundige werden met een traumahelikopter ingevlogen. Deze landde vervolgens op het sportveldje aan het Breedspoor. De hele buurt kwam ter plekke kijken naar de helikopter. De man is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Traumahelikopter geland voor gewonde man na ongeval Burgemeester Schalijlaan Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Een man is zaterdagavond zwaargewond geraakt na een éénzijdig ongeval met de scooter op de Burgemeester Schalijlaan in Capelle aan den IJssel. Het slachtoffer heeft vermoedelijk een stoeprand geraakt en onderuit gegaan. Na de val was hij slecht aanspreekbaar.

Een arts en een verpleegkundige werden met een traumahelikopter ingevlogen. Deze landde vervolgens op het sportveldje aan het Breedspoor. De hele buurt kwam ter plekke kijken naar de helikopter. De man is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!