Bekeuringen en wegslepen van voertuigen als maatregel tegen verkeerd parkeren in Rotterdam Nesselande

maandag 10 augustus 2020 07:26

Rotterdam – De politie en handhaving hebben afgelopen weekend opgetreden tegen het grote aantal verkeerd geparkeerde voertuigen rondom de Siciliëboulevard in Rotterdam Nesselande. Bij mooi weer staan de auto’s overal, tot grote ergernis van de bewoners in de wijk.

Agenten en handhavers hebben onder andere op de Cypruslaan bekeuringen geschreven en zelfs een auto laten wegslepen. Ook de aankomende dagen zal er verbaliserend worden opgetreden om de overlast te beperken.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bekeuringen en wegslepen van voertuigen als maatregel tegen verkeerd parkeren in Rotterdam Nesselande
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie en handhaving hebben afgelopen weekend opgetreden tegen het grote aantal verkeerd geparkeerde voertuigen rondom de Siciliëboulevard in Rotterdam Nesselande. Bij mooi weer staan de auto’s overal, tot grote ergernis van de bewoners in de wijk.

Agenten en handhavers hebben onder andere op de Cypruslaan bekeuringen geschreven en zelfs een auto laten wegslepen. Ook de aankomende dagen zal er verbaliserend worden opgetreden om de overlast te beperken.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!