Kind van 7 jaar levenloos uit het water gehaald Siciliëboulevard Rotterdam

maandag 10 augustus 2020 18:02

Rotterdam – Een jongetje van slechts 7 jaar oud is maandagmiddag omstreeks 17.30 uur verdronken in de Zevenhuizerplas in Rotterdam Nesselande. Het jongetje was vermist geraakt en zijn moeder begon om hulp te schreeuwen. De reddingsbrigade werd gealarmeerd en ook 112 werd gebeld. Strandgasten vormden direct een linie en gingen op zoek in het water.

Mede met behulp van de inzet van brandweerduikers en omstanders kon het jongetje op de bodem worden gevonden. Hij werd uit het water gehaald en is direct door hulpverleners gereanimeerd. Het slachtoffer is vervolgens met een spoedtransport naar het Erasmus MC gebracht. Zijn toestand is kritiek.

Waardoor het jongetje in de problemen is geraakt is niet bekend. Het stuk strand waar hij aan het zwemmen was heeft geen boeienlijn, en is slecht in het zicht voor de reddingsbrigade. Met borden wordt er aangegeven dat het water er gevaarlijk kan zijn en er geen boeienlijn aanwezig is.

Voor personen die het jongetje hebben gevonden en hebben gezocht is slachtofferhulp beschikbaar.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

Foto’s : ASmedia en Remco Gerritsen

 

0 reacties

Kind van 7 jaar levenloos uit het water gehaald Siciliëboulevard Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een jongetje van slechts 7 jaar oud is maandagmiddag omstreeks 17.30 uur verdronken in de Zevenhuizerplas in Rotterdam Nesselande. Het jongetje was vermist geraakt en zijn moeder begon om hulp te schreeuwen. De reddingsbrigade werd gealarmeerd en ook 112 werd gebeld. Strandgasten vormden direct een linie en gingen op zoek in het water.

Mede met behulp van de inzet van brandweerduikers en omstanders kon het jongetje op de bodem worden gevonden. Hij werd uit het water gehaald en is direct door hulpverleners gereanimeerd. Het slachtoffer is vervolgens met een spoedtransport naar het Erasmus MC gebracht. Zijn toestand is kritiek.

Waardoor het jongetje in de problemen is geraakt is niet bekend. Het stuk strand waar hij aan het zwemmen was heeft geen boeienlijn, en is slecht in het zicht voor de reddingsbrigade. Met borden wordt er aangegeven dat het water er gevaarlijk kan zijn en er geen boeienlijn aanwezig is.

Voor personen die het jongetje hebben gevonden en hebben gezocht is slachtofferhulp beschikbaar.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

Foto’s : ASmedia en Remco Gerritsen

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!