Man op motor gepakt zonder rijbewijs in Nesselande

maandag 10 augustus 2020 07:19

Rotterdam – Agenten hebben zondagmiddag een man drie boetes gegeven in Rotterdam Nesselande. De man reed namelijk met zijn motor over het trottoir heen, agenten gaven hem een stopteken en gingen in gesprek.

De man gaf in eerste instantie geen papieren aan de agenten, maar na een aantal keer vorderen gingen agenten op zoek waaruit doormiddel van zijn gegevens in het systeem bleek hij geen rijbewijs had voor de motor. De man kreeg drie bekeuringen, het niet hebben van een rijbewijs, geen identiteitsbewijs en het niet overhandigen van papieren op eerste vordering.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man op motor gepakt zonder rijbewijs in Nesselande
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Agenten hebben zondagmiddag een man drie boetes gegeven in Rotterdam Nesselande. De man reed namelijk met zijn motor over het trottoir heen, agenten gaven hem een stopteken en gingen in gesprek.

De man gaf in eerste instantie geen papieren aan de agenten, maar na een aantal keer vorderen gingen agenten op zoek waaruit doormiddel van zijn gegevens in het systeem bleek hij geen rijbewijs had voor de motor. De man kreeg drie bekeuringen, het niet hebben van een rijbewijs, geen identiteitsbewijs en het niet overhandigen van papieren op eerste vordering.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!