Man raakt wederom rijbewijs kwijt na snelheidsovertreding

maandag 10 augustus 2020 07:10

Rotterdam – Agenten hebben afgelopen weekend een 24-jarige snelheidsduivel van de weg geplukt die nog maar net zijn rijbewijs terug had gekregen nadat hij vorig jaar was gepakt voor veel onder andere te hard rijden.

De man was zijn rijbewijs kwijt en moest een cursus bij het CBR volgen. In augustus kreeg hij zijn rijbewijs weer terug maar liep nu dus weer tegen de lamp. Agenten hielden de man staande na een snelheidsovertreding van meer dan 50km/u. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en de officier van justitie zal er iets van gaan vinden.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man raakt wederom rijbewijs kwijt na snelheidsovertreding
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Agenten hebben afgelopen weekend een 24-jarige snelheidsduivel van de weg geplukt die nog maar net zijn rijbewijs terug had gekregen nadat hij vorig jaar was gepakt voor veel onder andere te hard rijden.

De man was zijn rijbewijs kwijt en moest een cursus bij het CBR volgen. In augustus kreeg hij zijn rijbewijs weer terug maar liep nu dus weer tegen de lamp. Agenten hielden de man staande na een snelheidsovertreding van meer dan 50km/u. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en de officier van justitie zal er iets van gaan vinden.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!