Rotterdammer (19) overleden na steekpartij op pier Scheveningen

maandag 10 augustus 2020 23:34

Den Haag – Een 19-jarige Rotterdammer is maandagavond om het leven gekomen na een steekpartij op de pier van Scheveningen. Het slachtoffer werd zwaargewond bij de stroopwafelkraam vlak aan het begin aangetroffen door omstanders. Het slachtoffer is op straat door een arts van het Mobiel Medisch Team geopereerd en met een spoedtransport naar het ziekenhuis gebracht.

Eenmaal in het ziekenhuis overleed de man alsnog aan zijn verwondingen. De politie heeft de pier in Scheveningen afgezet en doet uitgebreid onderzoek. Op social media circuleren filmpjes waarop de man nog op het bovendek is te zien. Toen hulpverleners ter plaatse kwamen was hij beneden. Later op de avond meldde de politie dat er inmiddels twee personen zijn aangehouden. Geruchten dat er een vuurwapen bij betrokken was is vooralsnog ontkracht door de politie.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. 17-jarige Rotterdammer aangehouden in zaak dodelijke steekpartij op pier Scheveningen | Nieuws op Beeld - […] Den Haag – De politie heeft een derde verdachte aangehouden in het onderzoek naar de fatale steekpartij op de…

Rotterdammer (19) overleden na steekpartij op pier Scheveningen
Schrijver:

 

 

Den Haag – Een 19-jarige Rotterdammer is maandagavond om het leven gekomen na een steekpartij op de pier van Scheveningen. Het slachtoffer werd zwaargewond bij de stroopwafelkraam vlak aan het begin aangetroffen door omstanders. Het slachtoffer is op straat door een arts van het Mobiel Medisch Team geopereerd en met een spoedtransport naar het ziekenhuis gebracht.

Eenmaal in het ziekenhuis overleed de man alsnog aan zijn verwondingen. De politie heeft de pier in Scheveningen afgezet en doet uitgebreid onderzoek. Op social media circuleren filmpjes waarop de man nog op het bovendek is te zien. Toen hulpverleners ter plaatse kwamen was hij beneden. Later op de avond meldde de politie dat er inmiddels twee personen zijn aangehouden. Geruchten dat er een vuurwapen bij betrokken was is vooralsnog ontkracht door de politie.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!