Bestuurder aangehouden na inrijden op agenten op Rivierweg in Capelle aan den IJssel

dinsdag 11 augustus 2020 23:33

Capelle aan den IJssel – De politie heeft dinsdag 11 augustus een verdachte aangehouden nadat afgelopen nacht werd ingereden op twee agenten in Capelle aan den IJssel. Eén van de agenten liep daarbij letsel op.

Agenten waren afgelopen nacht afgegaan op een melding van overlast door jeugdigen op de Rivierweg. Toen zij arriveerden, stapten de jongeren in een auto en reden weg.

Twee agenten wilden het voertuig onderscheppen en gaven het een stopteken. In plaats van te stoppen, reed de bestuurder in op de agenten. Eén van hen kon op tijd wegspringen, maar een tweede agent niet en werd aangereden. Hij liep hierbij licht letsel op, aldus de politie.

Aanhouding
De auto reed na de aanrijding weg en ontkwam, maar de identiteit van de bestuurder was bekend. Dinsdag tegen het einde van de middag maakte de politie bekend dat hij is aangehouden. Hem zal poging doodslag ten laste worden gelegd. Er is verder geen informatie bekend gemaakt over de identiteit van de verdachte.

 

0 reacties

Bestuurder aangehouden na inrijden op agenten op Rivierweg in Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – De politie heeft dinsdag 11 augustus een verdachte aangehouden nadat afgelopen nacht werd ingereden op twee agenten in Capelle aan den IJssel. Eén van de agenten liep daarbij letsel op.

Agenten waren afgelopen nacht afgegaan op een melding van overlast door jeugdigen op de Rivierweg. Toen zij arriveerden, stapten de jongeren in een auto en reden weg.

Twee agenten wilden het voertuig onderscheppen en gaven het een stopteken. In plaats van te stoppen, reed de bestuurder in op de agenten. Eén van hen kon op tijd wegspringen, maar een tweede agent niet en werd aangereden. Hij liep hierbij licht letsel op, aldus de politie.

Aanhouding
De auto reed na de aanrijding weg en ontkwam, maar de identiteit van de bestuurder was bekend. Dinsdag tegen het einde van de middag maakte de politie bekend dat hij is aangehouden. Hem zal poging doodslag ten laste worden gelegd. Er is verder geen informatie bekend gemaakt over de identiteit van de verdachte.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!