Flinke brand verwoest flatwoning Ameidestraat Rotterdam

dinsdag 11 augustus 2020 01:05

Rotterdam – Een flinke brand van een flatwoning aan de Ameidestraat heeft rond 23.30 uur veel schade aangericht. De brand ontstond op de negende etage en greep snel om zich. Waar het precies heeft gebrand is nog niet bekend.

De brandweer schaalde vrij snel op naar grote brand om met deze temperaturen makkelijker te kunnen werken en eventueel voldoende personeel aanwezig te hebben om te ontruimen. Dat laatste was uiteindelijk niet nodig omdat de brand vrij snel was gedoofd. Omliggende woningen waren wel ontruimd.

Hoe de brand is ontstaan is niet bekend, maar is mogelijk begonnen in een prullenbak. Vooral buiten is er veel schade aangericht.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Flinke brand verwoest flatwoning Ameidestraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een flinke brand van een flatwoning aan de Ameidestraat heeft rond 23.30 uur veel schade aangericht. De brand ontstond op de negende etage en greep snel om zich. Waar het precies heeft gebrand is nog niet bekend.

De brandweer schaalde vrij snel op naar grote brand om met deze temperaturen makkelijker te kunnen werken en eventueel voldoende personeel aanwezig te hebben om te ontruimen. Dat laatste was uiteindelijk niet nodig omdat de brand vrij snel was gedoofd. Omliggende woningen waren wel ontruimd.

Hoe de brand is ontstaan is niet bekend, maar is mogelijk begonnen in een prullenbak. Vooral buiten is er veel schade aangericht.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!