zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Flinke brand verwoest flatwoning Ameidestraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een flinke brand van een flatwoning aan de Ameidestraat heeft rond 23.30 uur veel schade aangericht. De brand ontstond op de negende etage en greep snel om zich. Waar het precies heeft gebrand is nog niet bekend.

De brandweer schaalde vrij snel op naar grote brand om met deze temperaturen makkelijker te kunnen werken en eventueel voldoende personeel aanwezig te hebben om te ontruimen. Dat laatste was uiteindelijk niet nodig omdat de brand vrij snel was gedoofd. Omliggende woningen waren wel ontruimd.

Hoe de brand is ontstaan is niet bekend, maar is mogelijk begonnen in een prullenbak. Vooral buiten is er veel schade aangericht.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,111VolgersVolg
- advertentie -