Meisje (14) en man onwel in het water Zevenhuizerplas Sicilieboulevard Rotterdam

dinsdag 11 augustus 2020 19:08

Rotterdam – Aan het begin van de avond rond 18:00 uur is een 14-jarig meisje onwel geworden tijdens het zwemmen in de Zevenhuizerplas bij de Sicilieboulevard in Rotterdam Oost.

Het meisje heeft toen zij onwel werd water binnen gekregen en is door omstanders en de reddingsbrigade uit het water gehaald en naar de post van de reddingsbrigade gebracht. Nadat zij de post verliet en was bij gekomen werd zij wederom onwel en is er een ambulance opgeroepen. Terwijl dit incident gaande was kreeg een man in het water een astma aanval waarbij ook hij water binnen kreeg. Ook voor dit slachtoffer is een ambulance gekomen. Beide slachtoffers zijn voor verder onderzoek vervoerd naar het ziekenhuis.

 

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Kind ongedeerd terecht na vermissing strand Nesselande Siciliëboulevard Rotterdam | Nieuws op Beeld - […] groots opgeschaald na een mogelijke vermissing van een kind aan het strand in Nesselande. Gezien de grote gebeurtenissen in…

Meisje (14) en man onwel in het water Zevenhuizerplas Sicilieboulevard Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Aan het begin van de avond rond 18:00 uur is een 14-jarig meisje onwel geworden tijdens het zwemmen in de Zevenhuizerplas bij de Sicilieboulevard in Rotterdam Oost.

Het meisje heeft toen zij onwel werd water binnen gekregen en is door omstanders en de reddingsbrigade uit het water gehaald en naar de post van de reddingsbrigade gebracht. Nadat zij de post verliet en was bij gekomen werd zij wederom onwel en is er een ambulance opgeroepen. Terwijl dit incident gaande was kreeg een man in het water een astma aanval waarbij ook hij water binnen kreeg. Ook voor dit slachtoffer is een ambulance gekomen. Beide slachtoffers zijn voor verder onderzoek vervoerd naar het ziekenhuis.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!