Rook uit meterkast van flatwoning Reviusrondeel Capelle aan den IJssel

dinsdag 11 augustus 2020 17:19

Capelle aan den IJssel – Vanmiddag rond 16:44 uur is de brandweer gebeld door bewoners van een flatwoning aan het Reviusrondeel in Capelle aan den IJssel.

De bewoners zagen rook komen uit de meterkast in de woning en hebben na te hebben gebeld gelijk de woning verlaten. Na onderzoek van de brandweer bleek de hoofdzekering gesmolten te zijn. Stedin de netbeheerder is door de brandweer opgeroepen om hier voor te komen en het probleem te verhelpen.

 

0 reacties

Rook uit meterkast van flatwoning Reviusrondeel Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Vanmiddag rond 16:44 uur is de brandweer gebeld door bewoners van een flatwoning aan het Reviusrondeel in Capelle aan den IJssel.

De bewoners zagen rook komen uit de meterkast in de woning en hebben na te hebben gebeld gelijk de woning verlaten. Na onderzoek van de brandweer bleek de hoofdzekering gesmolten te zijn. Stedin de netbeheerder is door de brandweer opgeroepen om hier voor te komen en het probleem te verhelpen.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!