Aanhouding na schietincident op Nieuwe Binnenweg in Rotterdam

woensdag 12 augustus 2020 13:06

Rotterdam – De recherche is een onderzoek gestart naar een schietincident dat op dinsdagavond 11 augustus plaats vond op de Nieuwe Binnenweg. In het onderzoek is één verdachte aangehouden.

De politie kreeg een melding dat rond 18.30 uur schoten werden gehoord. Meerdere eenheden in kogelvrije vesten gingen direct op de melding af, maar troffen niks aan. Dit is vrij veel voorkomend dat mensen (bijvoorbeeld door vuurwerk of knallende uitlaatpijpen) schoten denken te horen, zonder dat dit daadwerkelijk het geval was.

Kort erop echter meldde een Rotterdammer zich op het bureau Maashaven met de verklaring dat hij was beschoten op de Nieuwe Binnenweg. Hij reed op de scooter door de straat toen hij door een onbekend persoon werd beschoten. De kogels misten gelukkig.

Aanhouding
Het onderzoek wat alsnog werd ingestemd, leidde agenten naar een verdachte. Deze werd even later door een arrestatieteam opgepakt. De verdachte betreft een 31-jarige Rotterdammer.


Bron foto: Archief

 

0 reacties

Aanhouding na schietincident op Nieuwe Binnenweg in Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De recherche is een onderzoek gestart naar een schietincident dat op dinsdagavond 11 augustus plaats vond op de Nieuwe Binnenweg. In het onderzoek is één verdachte aangehouden.

De politie kreeg een melding dat rond 18.30 uur schoten werden gehoord. Meerdere eenheden in kogelvrije vesten gingen direct op de melding af, maar troffen niks aan. Dit is vrij veel voorkomend dat mensen (bijvoorbeeld door vuurwerk of knallende uitlaatpijpen) schoten denken te horen, zonder dat dit daadwerkelijk het geval was.

Kort erop echter meldde een Rotterdammer zich op het bureau Maashaven met de verklaring dat hij was beschoten op de Nieuwe Binnenweg. Hij reed op de scooter door de straat toen hij door een onbekend persoon werd beschoten. De kogels misten gelukkig.

Aanhouding
Het onderzoek wat alsnog werd ingestemd, leidde agenten naar een verdachte. Deze werd even later door een arrestatieteam opgepakt. De verdachte betreft een 31-jarige Rotterdammer.


Bron foto: Archief

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!