zaterdag, november 27, 2021
2.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Brand in bestelbusje snel geblust Algeraweg Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Een brand in een bestelbusje op de Algeraweg is woensdagmorgen snel geblust. Het brandje ontstond in de laadruimte in een doos met vermoedelijk chemische middelen. De eigenaar van het voertuig merkte de rookontwikkeling op en stopte de wagen.

Terwijl de brandweer werd gebeld ondernam de eigenaar een bluspoging met een poederblusser. Dit werkte waarop erger kon worden voorkomen. De brandweer kwam ter plaatse om te controleren of het volledig was gedoofd. Nadat de rommel was opgeruimd kon de weg weer worden vrijgegeven.

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -