Extra waarschuwingsborden geplaatst op strand Nesselande Rotterdam

woensdag 12 augustus 2020 08:50

Rotterdam –  Woensdagmorgen 12 augustus heeft de gemeente Rotterdam extra waarschuwingsborden geplaatst bij de ballenlijn van het strand in Nesselande. De borden zijn zo ontworpen dat zwemmers aan de hand van een pictogram of een tekst kunnen herkennen dat er gevaar kan dreigen.

Reden voor het plaatsen van de extra borden zijn de afgelopen incidenten waarbij meerdere zwemmers in de problemen kwamen toen zij in diep water terecht kwamen. Met deze borden wil de gemeente en de reddingsbrigade extra duidelijkheid geven aan zwemmers in de plas om vooral op te passen in het diepe water.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Extra waarschuwingsborden geplaatst op strand Nesselande Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam –  Woensdagmorgen 12 augustus heeft de gemeente Rotterdam extra waarschuwingsborden geplaatst bij de ballenlijn van het strand in Nesselande. De borden zijn zo ontworpen dat zwemmers aan de hand van een pictogram of een tekst kunnen herkennen dat er gevaar kan dreigen.

Reden voor het plaatsen van de extra borden zijn de afgelopen incidenten waarbij meerdere zwemmers in de problemen kwamen toen zij in diep water terecht kwamen. Met deze borden wil de gemeente en de reddingsbrigade extra duidelijkheid geven aan zwemmers in de plas om vooral op te passen in het diepe water.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!