zondag, december 5, 2021
4 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Extra waarschuwingsborden geplaatst op strand Nesselande Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam –  Woensdagmorgen 12 augustus heeft de gemeente Rotterdam extra waarschuwingsborden geplaatst bij de ballenlijn van het strand in Nesselande. De borden zijn zo ontworpen dat zwemmers aan de hand van een pictogram of een tekst kunnen herkennen dat er gevaar kan dreigen.

Reden voor het plaatsen van de extra borden zijn de afgelopen incidenten waarbij meerdere zwemmers in de problemen kwamen toen zij in diep water terecht kwamen. Met deze borden wil de gemeente en de reddingsbrigade extra duidelijkheid geven aan zwemmers in de plas om vooral op te passen in het diepe water.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -