Gevangenisstraffen voor dealers die koper neerstaken in steeg in Spijkenisse

Date:

Deel bericht:

Spijkenisse, Schiedam – Twee mannen uit Spijkenisse en Schiedam hebben vandaag gevangenisstraffen opgelegd gekregen naar aanleiding van het neersteken en mishandelen van een 19-jarige man in april.

Het incident vond plaats op 12 april naar aanleiding van een drugsdeal. De koper, een 19-jarige man uit Spijkenisse, zette het op een rennen toen hij een forse hoeveelheid hasj in handen had. De twee dealers achtervolgden de man en wisten hem in te halen.

- Advertisement -

Het slachtoffer werd door de 19-jarige Schiedammer en 21-jarige Spijkenisser geslagen. De Schiedammer trok het slachtoffer hierna mee naar een steeg bij de Wikkedreef en stak op hem in. Buurtbewoners, gealarmeerd door de heisa, kwamen tussen de partijen en verleenden eerste hulp aan het slachtoffer. Hij werd zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd.

Het tweetal kregen gevangenisstraffen opgelegd van zestien en acht maanden en moeten een schadevergoeding betalen aan het slachtoffer.


Bron foto: Archief

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Lichtgewonde bij eenzijdig ongeval Havendijk Schiedam

Havendijk, Schiedam - Woensdagavond 24 april rond 18.20 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist is door...

Geparkeerde auto vliegt in brand Nieuwpoortweg Schiedam

Schiedam - Vrijdagavond 19 april omstreeks 18:00 is er brand uitgebroken in een voertuig aan de Nieuwpoortweg in...

Acht jaar celstraf voor doodrijden gezin op tweede kerstdag in Rotterdam

De rechtbank heeft acht jaar celstraf opgelegd aan Suraj A. (30) voor het doodrijden van een gezin in...

Kelderbox vol met matrassen vliegt in brand Mackaystraat Schiedam

Schiedam - Op de Mackaystraat in Schiedam is zaterdagavond brand uitgebroken in de kelder van een portiekwoning. Bij aankomst...