Gevangenisstraffen voor dealers die koper neerstaken in steeg in Spijkenisse

woensdag 12 augustus 2020 15:29

Spijkenisse, Schiedam – Twee mannen uit Spijkenisse en Schiedam hebben vandaag gevangenisstraffen opgelegd gekregen naar aanleiding van het neersteken en mishandelen van een 19-jarige man in april.

Het incident vond plaats op 12 april naar aanleiding van een drugsdeal. De koper, een 19-jarige man uit Spijkenisse, zette het op een rennen toen hij een forse hoeveelheid hasj in handen had. De twee dealers achtervolgden de man en wisten hem in te halen.

Het slachtoffer werd door de 19-jarige Schiedammer en 21-jarige Spijkenisser geslagen. De Schiedammer trok het slachtoffer hierna mee naar een steeg bij de Wikkedreef en stak op hem in. Buurtbewoners, gealarmeerd door de heisa, kwamen tussen de partijen en verleenden eerste hulp aan het slachtoffer. Hij werd zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd.

Het tweetal kregen gevangenisstraffen opgelegd van zestien en acht maanden en moeten een schadevergoeding betalen aan het slachtoffer.


Bron foto: Archief

 

0 reacties

Gevangenisstraffen voor dealers die koper neerstaken in steeg in Spijkenisse
Schrijver:

 

 

Spijkenisse, Schiedam – Twee mannen uit Spijkenisse en Schiedam hebben vandaag gevangenisstraffen opgelegd gekregen naar aanleiding van het neersteken en mishandelen van een 19-jarige man in april.

Het incident vond plaats op 12 april naar aanleiding van een drugsdeal. De koper, een 19-jarige man uit Spijkenisse, zette het op een rennen toen hij een forse hoeveelheid hasj in handen had. De twee dealers achtervolgden de man en wisten hem in te halen.

Het slachtoffer werd door de 19-jarige Schiedammer en 21-jarige Spijkenisser geslagen. De Schiedammer trok het slachtoffer hierna mee naar een steeg bij de Wikkedreef en stak op hem in. Buurtbewoners, gealarmeerd door de heisa, kwamen tussen de partijen en verleenden eerste hulp aan het slachtoffer. Hij werd zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd.

Het tweetal kregen gevangenisstraffen opgelegd van zestien en acht maanden en moeten een schadevergoeding betalen aan het slachtoffer.


Bron foto: Archief

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!