zaterdag, januari 23, 2021

Politie lost waarschuwingsschoten bij aanhoudingen na woningoverval in Rotterdam-IJsselmonde

Rotterdam – Agenten hebben woensdag 12 augustus hun dienstwapen moeten gebruiken bij de aanhouding van een verdachte in Rotterdam-IJsselmonde. Een tweede verdachte is ontkomen.

De twee verdachten praatten zich rond 15.00 uur een woning in aan de Heindijk en stalen een sieraad. Na de diefstal vluchtte het tweetal in een auto, tevergeefs achternagezeten door het zojuist beroofde slachtoffer.

Agenten troffen al gauw een voertuig aan wat voldeed aan het signalement en gaven een stopteken. De bestuurder zette het op een rennen. Na twee waarschuwingsschoten gaf hij zich over. Na onderzoek bleek de bestuurder niks met de beroving te maken te hebben en is inmiddels op vrije voeten.

Later troffen agenten opnieuw een auto aan die aan het signalement voldeed op de Middelharnisstraat. Opnieuw moesten agenten waarschuwingsschoten lossen om alle vijf inzittenden aan te kunnen houden. Van elk van hun wordt de rol ten opzichte van de diefstal onderzocht.

Eventuele getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).


Bron foto: IJsselmondeNieuws

Related Articles

Kolossaal jacht verplaatst over nauwe waterwegen in regio

0
Regio - Vandaag heeft een groot jacht op de Zuid-Hollandse wateren de nodige koppen laten...

Uitslaande brand verwoest woning Bijster Hoogvliet

0
Hoogvliet - Een woning aan het Bijster in Hoogvliet is zaterdagmiddag op de begane grond...

Herinnering: Vanaf vanavond geldt de avondklok

0
Vanavond vanavond 21.00 uur is de avondklok in Nederland van kracht. In dit artikel zetten...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,208FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg