Politie lost waarschuwingsschoten bij aanhoudingen na woningoverval in Rotterdam-IJsselmonde

woensdag 12 augustus 2020 17:28

Rotterdam – Agenten hebben woensdag 12 augustus hun dienstwapen moeten gebruiken bij de aanhouding van een verdachte in Rotterdam-IJsselmonde. Een tweede verdachte is ontkomen.

De twee verdachten praatten zich rond 15.00 uur een woning in aan de Heindijk en stalen een sieraad. Na de diefstal vluchtte het tweetal in een auto, tevergeefs achternagezeten door het zojuist beroofde slachtoffer.

Agenten troffen al gauw een voertuig aan wat voldeed aan het signalement en gaven een stopteken. De bestuurder zette het op een rennen. Na twee waarschuwingsschoten gaf hij zich over. Na onderzoek bleek de bestuurder niks met de beroving te maken te hebben en is inmiddels op vrije voeten.

Later troffen agenten opnieuw een auto aan die aan het signalement voldeed op de Middelharnisstraat. Opnieuw moesten agenten waarschuwingsschoten lossen om alle vijf inzittenden aan te kunnen houden. Van elk van hun wordt de rol ten opzichte van de diefstal onderzocht.

Eventuele getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).


Bron foto: IJsselmondeNieuws

 

0 reacties

Politie lost waarschuwingsschoten bij aanhoudingen na woningoverval in Rotterdam-IJsselmonde
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Agenten hebben woensdag 12 augustus hun dienstwapen moeten gebruiken bij de aanhouding van een verdachte in Rotterdam-IJsselmonde. Een tweede verdachte is ontkomen.

De twee verdachten praatten zich rond 15.00 uur een woning in aan de Heindijk en stalen een sieraad. Na de diefstal vluchtte het tweetal in een auto, tevergeefs achternagezeten door het zojuist beroofde slachtoffer.

Agenten troffen al gauw een voertuig aan wat voldeed aan het signalement en gaven een stopteken. De bestuurder zette het op een rennen. Na twee waarschuwingsschoten gaf hij zich over. Na onderzoek bleek de bestuurder niks met de beroving te maken te hebben en is inmiddels op vrije voeten.

Later troffen agenten opnieuw een auto aan die aan het signalement voldeed op de Middelharnisstraat. Opnieuw moesten agenten waarschuwingsschoten lossen om alle vijf inzittenden aan te kunnen houden. Van elk van hun wordt de rol ten opzichte van de diefstal onderzocht.

Eventuele getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).


Bron foto: IJsselmondeNieuws

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!