zaterdag, januari 23, 2021

Meisje (15) overleden na steekpartij, 16-jarig meisje aangehouden (video)

Rotterdam – Bij een steekpartij op de Mathenesserdijk in Rotterdam is een 15-jarig meisje om het leven gekomen. Het slachtoffer werd ernstig gewond aangetroffen in de woning. Een 16-jarig meisje is aangehouden als verdachte.

Bij een steekpartij op de Mathenesserdijk in Rotterdam is een jong meisje om het leven gekomen. Het slachtoffer werd ernstig gewond aangetroffen in de woning. Een 16-jarig meisje is aangehouden als verdachte.Lees verder : https://nieuwsopbeeld.nl/2020/08/12/politie-onderzoekt-melding-schietpartij-op-mathenesserdijk-in-rotterdam/

Gepostet von Nieuws op Beeld am Mittwoch, 12. August 2020

Agenten kregen een melding van ernstige situatie in de woning en spoedden zich naar het adres in Spangen. Medische hulpverleners hebben alles op alles gezet haar leven te redden maar mocht niet meer baten. Ze overleed in de woning. Het is nog niet duidelijk wat er aan de steekpartij vooraf is gegaan.

Related Articles

Kolossaal jacht verplaatst over nauwe waterwegen in regio

0
Regio - Vandaag heeft een groot jacht op de Zuid-Hollandse wateren de nodige koppen laten...

Uitslaande brand verwoest woning Bijster Hoogvliet

0
Hoogvliet - Een woning aan het Bijster in Hoogvliet is zaterdagmiddag op de begane grond...

Herinnering: Vanaf vanavond geldt de avondklok

0
Vanavond vanavond 21.00 uur is de avondklok in Nederland van kracht. In dit artikel zetten...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,208FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg