Meisje (15) overleden na steekpartij, 16-jarig meisje aangehouden (video)

woensdag 12 augustus 2020 20:27

Rotterdam – Bij een steekpartij op de Mathenesserdijk in Rotterdam is een 15-jarig meisje om het leven gekomen. Het slachtoffer werd ernstig gewond aangetroffen in de woning. Een 16-jarig meisje is aangehouden als verdachte.

Bij een steekpartij op de Mathenesserdijk in Rotterdam is een jong meisje om het leven gekomen. Het slachtoffer werd ernstig gewond aangetroffen in de woning. Een 16-jarig meisje is aangehouden als verdachte.Lees verder : https://nieuwsopbeeld.nl/2020/08/12/politie-onderzoekt-melding-schietpartij-op-mathenesserdijk-in-rotterdam/

Gepostet von Nieuws op Beeld am Mittwoch, 12. August 2020

Agenten kregen een melding van ernstige situatie in de woning en spoedden zich naar het adres in Spangen. Medische hulpverleners hebben alles op alles gezet haar leven te redden maar mocht niet meer baten. Ze overleed in de woning. Het is nog niet duidelijk wat er aan de steekpartij vooraf is gegaan.

 

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Jong meisje overleden na steekpartij, 16-jarig meisje aangehouden | Nieuws op Beeld – Latestfy - […] Read more at nieuwsopbeeld.nl […]

Meisje (15) overleden na steekpartij, 16-jarig meisje aangehouden (video)
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Bij een steekpartij op de Mathenesserdijk in Rotterdam is een 15-jarig meisje om het leven gekomen. Het slachtoffer werd ernstig gewond aangetroffen in de woning. Een 16-jarig meisje is aangehouden als verdachte.

Bij een steekpartij op de Mathenesserdijk in Rotterdam is een jong meisje om het leven gekomen. Het slachtoffer werd ernstig gewond aangetroffen in de woning. Een 16-jarig meisje is aangehouden als verdachte.Lees verder : https://nieuwsopbeeld.nl/2020/08/12/politie-onderzoekt-melding-schietpartij-op-mathenesserdijk-in-rotterdam/

Gepostet von Nieuws op Beeld am Mittwoch, 12. August 2020

Agenten kregen een melding van ernstige situatie in de woning en spoedden zich naar het adres in Spangen. Medische hulpverleners hebben alles op alles gezet haar leven te redden maar mocht niet meer baten. Ze overleed in de woning. Het is nog niet duidelijk wat er aan de steekpartij vooraf is gegaan.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!