woensdag, juli 6, 2022
21.2 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Meisje (15) overleden na steekpartij, 16-jarig meisje aangehouden (video)

- advertentie -

Rotterdam – Bij een steekpartij op de Mathenesserdijk in Rotterdam is een 15-jarig meisje om het leven gekomen. Het slachtoffer werd ernstig gewond aangetroffen in de woning. Een 16-jarig meisje is aangehouden als verdachte.

Bij een steekpartij op de Mathenesserdijk in Rotterdam is een jong meisje om het leven gekomen. Het slachtoffer werd ernstig gewond aangetroffen in de woning. Een 16-jarig meisje is aangehouden als verdachte.Lees verder : https://nieuwsopbeeld.nl/2020/08/12/politie-onderzoekt-melding-schietpartij-op-mathenesserdijk-in-rotterdam/

Gepostet von Nieuws op Beeld am Mittwoch, 12. August 2020

Agenten kregen een melding van ernstige situatie in de woning en spoedden zich naar het adres in Spangen. Medische hulpverleners hebben alles op alles gezet haar leven te redden maar mocht niet meer baten. Ze overleed in de woning. Het is nog niet duidelijk wat er aan de steekpartij vooraf is gegaan.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -