donderdag, december 2, 2021
4.8 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Stevige onweersbuien op komst

- advertentie -

Landelijk, regio – Donderdagavond 13 augustus moet een groot deel van het land rekening houden met zware onweersbuien en forse regenval. Hiervoor waarschuwt het KNMI.

In de loop van de middag en avond kunnen er in het hele land onweersbuien tot ontwikkeling komen. Met name het midden en zuiden zullen te maken krijgen met forse neerslag, waaronder hagel tot 2 cm, windstoten tot 70 km/u en plaatselijke neerslag van 30-40 mm in korte tijd.

Ondanks dat er forse buien aankomen, betekent dit helaas nog niet dat er sprake zal zijn van enige verkoeling. Het blijft warm en het nationale hitteplan blijft ook nog van kracht, samen met de samenhangende code geel.

Regio
In onze regio zal er ook sprake zijn van stevig onweer. Mogelijk kan hier ook hagel bij vallen en zal er veel neerslag vallen (20-40mm). Het KNMI raadt mensen aan om open water en open gebieden te mijden en niet onder bomen te schuilen.


Bron foto: Archief (Jeroen van Zomeren)

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -