Tak dreigt te vallen Bachplein Berkel en Rodenrijs

donderdag 13 augustus 2020 18:52

Berkel en Rodenrijs – Aan het einde van de middag zag een wandelaar een redelijke tak loshangen aan een doom op het Bachplein in Berkel en Rodenrijs.

In verband met val gevaar had men de brandweer gebeld. Deze heeft het gebied rondom de boom afgezet aangezien de tak op ongeveer zeven meter hoogte hing. De bomenploeg van de gemeente is opgeroepen om de tak te verwijderen zodat het gevaar geweken is.

 

0 reacties

Tak dreigt te vallen Bachplein Berkel en Rodenrijs
Schrijver:

 

 

Berkel en Rodenrijs – Aan het einde van de middag zag een wandelaar een redelijke tak loshangen aan een doom op het Bachplein in Berkel en Rodenrijs.

In verband met val gevaar had men de brandweer gebeld. Deze heeft het gebied rondom de boom afgezet aangezien de tak op ongeveer zeven meter hoogte hing. De bomenploeg van de gemeente is opgeroepen om de tak te verwijderen zodat het gevaar geweken is.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!