Politie onderzoekt schietpartij Beijerlandselaan Rotterdam

vrijdag 14 augustus 2020 23:38

Rotterdam – De politie heeft vrijdagavond 14 augustus meerdere meldingen ontvangen van een schietpartij op de kruising Hilledijk met de Beijerlandselaan. Meerdere personen belden de politie dat zij vermoedelijke schoten hadden gehoord. Agenten gingen vervolgens met veel eenheden ter plaatse.

Een stuk straat voor twee cafés werd afgesloten en de politie heeft naar sporen gezocht. Vooralsnog zijn er geen sporen van een schietpartij of een gewonde aangetroffen. De politie zal de melding nader onderzoeken.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie onderzoekt schietpartij Beijerlandselaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft vrijdagavond 14 augustus meerdere meldingen ontvangen van een schietpartij op de kruising Hilledijk met de Beijerlandselaan. Meerdere personen belden de politie dat zij vermoedelijke schoten hadden gehoord. Agenten gingen vervolgens met veel eenheden ter plaatse.

Een stuk straat voor twee cafés werd afgesloten en de politie heeft naar sporen gezocht. Vooralsnog zijn er geen sporen van een schietpartij of een gewonde aangetroffen. De politie zal de melding nader onderzoeken.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!