donderdag, december 2, 2021
4.8 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Politie onderzoekt schietpartij Beijerlandselaan Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft vrijdagavond 14 augustus meerdere meldingen ontvangen van een schietpartij op de kruising Hilledijk met de Beijerlandselaan. Meerdere personen belden de politie dat zij vermoedelijke schoten hadden gehoord. Agenten gingen vervolgens met veel eenheden ter plaatse.

Een stuk straat voor twee cafés werd afgesloten en de politie heeft naar sporen gezocht. Vooralsnog zijn er geen sporen van een schietpartij of een gewonde aangetroffen. De politie zal de melding nader onderzoeken.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -