Bewoners woontoren New Orleans “vast” in woningen na waterlekkage Van der Hoevenplein Rotterdam

zaterdag 15 augustus 2020 09:36

Rotterdam – Bewoners van de luxe woontoren New Orleans aan het van der Hoevenplein zitten sinds vrijdagavond zonder lift. De liften moesten worden uitgeschakeld nadat er op de 21e etage een sprinklerkop kapot was gegaan. Hierdoor stroomden duizenden liters water de liftschachten in.

De woontoren telt 45 verdiepingen en bevat 234 woningen, omdat niet bekend is hoelang het gaat duren voordat de liften zijn hersteld wordt er een noodhulpteam van het Rode Kruis ingezet. Op meerdere verdiepingen zijn nu hulpverleners aanwezig in het geval van een calamiteit. Door de inzet van het Rode Kruis hoefde de woontoren niet ontruimd te worden.

Het gaat nog wel even duren voordat de schade aan de liften is hersteld.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bewoners woontoren New Orleans “vast” in woningen na waterlekkage Van der Hoevenplein Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Bewoners van de luxe woontoren New Orleans aan het van der Hoevenplein zitten sinds vrijdagavond zonder lift. De liften moesten worden uitgeschakeld nadat er op de 21e etage een sprinklerkop kapot was gegaan. Hierdoor stroomden duizenden liters water de liftschachten in.

De woontoren telt 45 verdiepingen en bevat 234 woningen, omdat niet bekend is hoelang het gaat duren voordat de liften zijn hersteld wordt er een noodhulpteam van het Rode Kruis ingezet. Op meerdere verdiepingen zijn nu hulpverleners aanwezig in het geval van een calamiteit. Door de inzet van het Rode Kruis hoefde de woontoren niet ontruimd te worden.

Het gaat nog wel even duren voordat de schade aan de liften is hersteld.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!