donderdag, december 2, 2021
4.8 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Bewoners woontoren New Orleans “vast” in woningen na waterlekkage Van der Hoevenplein Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Bewoners van de luxe woontoren New Orleans aan het van der Hoevenplein zitten sinds vrijdagavond zonder lift. De liften moesten worden uitgeschakeld nadat er op de 21e etage een sprinklerkop kapot was gegaan. Hierdoor stroomden duizenden liters water de liftschachten in.

De woontoren telt 45 verdiepingen en bevat 234 woningen, omdat niet bekend is hoelang het gaat duren voordat de liften zijn hersteld wordt er een noodhulpteam van het Rode Kruis ingezet. Op meerdere verdiepingen zijn nu hulpverleners aanwezig in het geval van een calamiteit. Door de inzet van het Rode Kruis hoefde de woontoren niet ontruimd te worden.

Het gaat nog wel even duren voordat de schade aan de liften is hersteld.

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -