Slokje Vodka en een teug lachgas en gaan met die ….. automobilist aangehouden 1e Middellandstraat Rotterdam

zaterdag 15 augustus 2020 10:21

Rotterdam – Politieagenten hebben afgelopen nacht een automobilist aangehouden die zonder geldig rijbewijs reed op de 1e Middellandstraat in Rotterdam. De man werd al slingerend aangetroffen waarop agenten de bestuurder een stopteken gaven, hierop werd in eerste instantie geen gehoord gegeven waarop zwaailicht en sirene werd gebruikt om de man alsnog tot stoppen te dwingen.

Eenmaal staande overhandigde de man een rijbewijs, deze bleek van een vriend te zijn. In de auto troffen agenten een grote fles lachgas en een geopende fles Vodka aan. Bij controle van zijn eigen gegevens bleek dat zijn rijbewijs al was geschorst door het CBR. De man werd opstandig toen hij moest meewerken aan een speeksel- en alcoholtest. Hier werkte hij niet aan mee waarop er bloedproef werd ook geweigerd waardoor hij de hoogste straf zal krijgen voor rijden onder invloed.

Tijdens zijn insluiting werd er nog 3200 euro aan contanten aangetroffen. Dit bedrag is in beslag genomen omdat de herkomst ervan niet kon worden uitgelegd.

Vrijdagnacht, samen met je vrienden de hort op. Fles vodka, flinke cilinder lachgas en gaan. Alleen niet slim om daarna…

Gepostet von Politie Rotterdam Delfshaven am Freitag, 14. August 2020

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Slokje Vodka en een teug lachgas en gaan met die ….. automobilist aangehouden 1e Middellandstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Politieagenten hebben afgelopen nacht een automobilist aangehouden die zonder geldig rijbewijs reed op de 1e Middellandstraat in Rotterdam. De man werd al slingerend aangetroffen waarop agenten de bestuurder een stopteken gaven, hierop werd in eerste instantie geen gehoord gegeven waarop zwaailicht en sirene werd gebruikt om de man alsnog tot stoppen te dwingen.

Eenmaal staande overhandigde de man een rijbewijs, deze bleek van een vriend te zijn. In de auto troffen agenten een grote fles lachgas en een geopende fles Vodka aan. Bij controle van zijn eigen gegevens bleek dat zijn rijbewijs al was geschorst door het CBR. De man werd opstandig toen hij moest meewerken aan een speeksel- en alcoholtest. Hier werkte hij niet aan mee waarop er bloedproef werd ook geweigerd waardoor hij de hoogste straf zal krijgen voor rijden onder invloed.

Tijdens zijn insluiting werd er nog 3200 euro aan contanten aangetroffen. Dit bedrag is in beslag genomen omdat de herkomst ervan niet kon worden uitgelegd.

Vrijdagnacht, samen met je vrienden de hort op. Fles vodka, flinke cilinder lachgas en gaan. Alleen niet slim om daarna…

Gepostet von Politie Rotterdam Delfshaven am Freitag, 14. August 2020

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!