Twee gewonden nadat alcomobilist over rotonde vliegt en boom ramt in Rotterdam Schiebroek

zaterdag 15 augustus 2020 06:46

Rotterdam – Vannacht rond 02:23 uur is een automobilist komende vanaf de zijde Molenlaan in de richting van de Doenkade op de Ankie Verbeek-Ohrlaan in Rotterdam met volle vaart recht over de rotonde gevlogen en geëindigd tegen een boom.

Een agent in vrije tijd zag het ongeluk gebeuren, deze reed achter het voertuig en zag dat de snelheid opliep tot meer dan 100km/u. Beide slachtoffers die geen gordel droegen ten tijde van het ongeval zijn in ieder geval met hoofdletsel vervoerd naar het ziekenhuis.

De bestuurder bleek na een blaastest in de ambulance onder invloed van alcohol te verkeren. Bij hem is in het ziekenhuis door de forensische arts bloed afgenomen wat zal worden ingestuurd naar het NFI. Tevens is de bestuurder aangehouden voor rijden onder invloed. De Verkeers Ongevallen Dienst van de politie heeft onderzoek verricht.

Foto’s : Ingezonden

 

 

0 reacties

Twee gewonden nadat alcomobilist over rotonde vliegt en boom ramt in Rotterdam Schiebroek
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Vannacht rond 02:23 uur is een automobilist komende vanaf de zijde Molenlaan in de richting van de Doenkade op de Ankie Verbeek-Ohrlaan in Rotterdam met volle vaart recht over de rotonde gevlogen en geëindigd tegen een boom.

Een agent in vrije tijd zag het ongeluk gebeuren, deze reed achter het voertuig en zag dat de snelheid opliep tot meer dan 100km/u. Beide slachtoffers die geen gordel droegen ten tijde van het ongeval zijn in ieder geval met hoofdletsel vervoerd naar het ziekenhuis.

De bestuurder bleek na een blaastest in de ambulance onder invloed van alcohol te verkeren. Bij hem is in het ziekenhuis door de forensische arts bloed afgenomen wat zal worden ingestuurd naar het NFI. Tevens is de bestuurder aangehouden voor rijden onder invloed. De Verkeers Ongevallen Dienst van de politie heeft onderzoek verricht.

Foto’s : Ingezonden

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!