Bestelbus flink beschadigd door brand in Rotterdam Feijenoord

zondag 16 augustus 2020 06:29

Rotterdam- Zondagochtend rond 03:10 uur is de brandweer opgeroepen voor een voertuigbrand op de Hillevliet in de Rotterdamse wijk Feijenoord.

De brandweer had de brand snel onder controle en geblust. Aangezien de bestelbus zo wel aan de voorkant als achterkant gebrand heeft kan brandstichting niet worden uitgesloten. Een berger heeft het voertuig afgesleept.

 

0 reacties

Bestelbus flink beschadigd door brand in Rotterdam Feijenoord
Schrijver:

 

 

Rotterdam- Zondagochtend rond 03:10 uur is de brandweer opgeroepen voor een voertuigbrand op de Hillevliet in de Rotterdamse wijk Feijenoord.

De brandweer had de brand snel onder controle en geblust. Aangezien de bestelbus zo wel aan de voorkant als achterkant gebrand heeft kan brandstichting niet worden uitgesloten. Een berger heeft het voertuig afgesleept.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!