zondag, november 28, 2021
3.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Handhavers mishandeld door bezoekers café in Rotterdam Feijenoord

- advertentie -

Rotterdam – Handhavers en agenten zijn afgelopen vrijdagavond belaagd door een groep van ongeveer veertig cafégangers in Rotterdam-Feijenoord. Drie handhavers wilden iemand aanhouden omdat hij op een gestolen scooter reed, toen de man in de boeien werd geslagen kwamen de groep naar buiten vanuit het café. De drie handhavers werden geslagen, geschopt, bespuugd, geduwd en uitgescholden. Zij drukten vervolgens de noodknop in waarop er extra handhavers en vier agenten ter plaatse kwamen.

De verdachte zat ondertussen nog steeds in de boeien,  één persoon sprong tussen de cafegangers en de handhavers en kon ze hierdoor uiteindelijk op afstand houden. Extra collega’s en agenten waren binnen één tot vier minuten ter plaatse. Het kwaad was toen al geschied. De handhavers hebben lichte verwondingen opgelopen door het incident. De BOA-bond pleit al geruime tijd voor wapenstokken voor BOA’s. Vooralsnog is hierover geen officiële uitspraak gedaan.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,111VolgersVolg
- advertentie -