zaterdag, november 27, 2021
2.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Hardloper Langinserland Run onwel door oververhitting Kleihoogt Berkel en Rodenrijs

- advertentie -

Berkel en Rodenrijs – Een hardloper is zondagmiddag tijdens de Lansingerland Run onwel geworden en in elkaar gezakt. Het slachtoffer raakte op de Kleihoogt ter hoogte van de Meerweg buiten kennis waarop meerdere hulpverleners uitrukten. Onder andere een traumahelikopter en een brandweerploeg kwamen ter plaatse voor een mogelijke reanimatie.

Het slachtoffer hoefde uiteindelijk niet gereanimeerd te worden, hij is wel naar het ziekenhuis gebracht met oververhittingsverschijnselen. Aan de Lansingerland Run deden 286 mensen mee, zij liepen een route van 5 of 10km. Tegen Rijnmond vertelde de veiligheidsregio niet op de hoogte te zijn van het evenement, de organisatie beweerd dat het wel zo was.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -