Hardloper Langinserland Run onwel door oververhitting Kleihoogt Berkel en Rodenrijs

zondag 16 augustus 2020 21:58

Berkel en Rodenrijs – Een hardloper is zondagmiddag tijdens de Lansingerland Run onwel geworden en in elkaar gezakt. Het slachtoffer raakte op de Kleihoogt ter hoogte van de Meerweg buiten kennis waarop meerdere hulpverleners uitrukten. Onder andere een traumahelikopter en een brandweerploeg kwamen ter plaatse voor een mogelijke reanimatie.

Het slachtoffer hoefde uiteindelijk niet gereanimeerd te worden, hij is wel naar het ziekenhuis gebracht met oververhittingsverschijnselen. Aan de Lansingerland Run deden 286 mensen mee, zij liepen een route van 5 of 10km. Tegen Rijnmond vertelde de veiligheidsregio niet op de hoogte te zijn van het evenement, de organisatie beweerd dat het wel zo was.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Hardloper Langinserland Run onwel door oververhitting Kleihoogt Berkel en Rodenrijs
Schrijver:

 

 

Berkel en Rodenrijs – Een hardloper is zondagmiddag tijdens de Lansingerland Run onwel geworden en in elkaar gezakt. Het slachtoffer raakte op de Kleihoogt ter hoogte van de Meerweg buiten kennis waarop meerdere hulpverleners uitrukten. Onder andere een traumahelikopter en een brandweerploeg kwamen ter plaatse voor een mogelijke reanimatie.

Het slachtoffer hoefde uiteindelijk niet gereanimeerd te worden, hij is wel naar het ziekenhuis gebracht met oververhittingsverschijnselen. Aan de Lansingerland Run deden 286 mensen mee, zij liepen een route van 5 of 10km. Tegen Rijnmond vertelde de veiligheidsregio niet op de hoogte te zijn van het evenement, de organisatie beweerd dat het wel zo was.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!