Man zonder helm op gestolen brommer van snelweg A16 Rotterdam geplukt

zondag 16 augustus 2020 22:13

Rotterdam – Agenten hebben zondagmiddag een bestuurder op een gestolen brommer van de A16 in Rotterdam geplukt. De bestuurder reed daar over de vluchtstrook zonder helm en zonder kentekenplaat. Hij kreeg een stopteken waarop de bestuurder werd staande gehouden.

Eenmaal op een veilige plek aangekomen bleek de brommer te zijn gestolen, de man werd daarop ingesloten en de brommer in beslag genomen. Waarom de bestuurder over de snelweg reed is onbekend.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man zonder helm op gestolen brommer van snelweg A16 Rotterdam geplukt
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Agenten hebben zondagmiddag een bestuurder op een gestolen brommer van de A16 in Rotterdam geplukt. De bestuurder reed daar over de vluchtstrook zonder helm en zonder kentekenplaat. Hij kreeg een stopteken waarop de bestuurder werd staande gehouden.

Eenmaal op een veilige plek aangekomen bleek de brommer te zijn gestolen, de man werd daarop ingesloten en de brommer in beslag genomen. Waarom de bestuurder over de snelweg reed is onbekend.

 

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!