Pannetje vat vlam terwijl bewoner in slaap is gevallen in Rotterdam Centrum

zondag 16 augustus 2020 06:56

Rotterdam – Vanochtend rond 05:00 uur heeft een pannetje op het fornuis vlam gevat terwijl de bewoner van de 1e Middellandstraat in Rotterdam Centrum in slaap was gevallen.

Het gevolg was dat er een rookmelder af is gegaan waardoor de boven buren wakker werden die gelijk de brandweer hebben gebeld toen zij een brandlucht roken. De brandweer heeft toen zij ter plaatse waren, de woningen rond het brandadres ontruimd en zichzelf toegang verschaft tot de bewuste woning waarop zij de brand konden blussen.

De bewoner is door ambulancepersoneel onderzocht op rookintoxicatie, echter hoefde hij niet mee voor behandeling. Nadat de brandweer de omliggende woningen had gecontroleerd of er geen koolstofmonoxide was mochten de bewoners terug naar huis. Stichting Salvage komt om de bewoner te ondersteunen bij het afhandelen van de schade.

 

0 reacties

Pannetje vat vlam terwijl bewoner in slaap is gevallen in Rotterdam Centrum
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Vanochtend rond 05:00 uur heeft een pannetje op het fornuis vlam gevat terwijl de bewoner van de 1e Middellandstraat in Rotterdam Centrum in slaap was gevallen.

Het gevolg was dat er een rookmelder af is gegaan waardoor de boven buren wakker werden die gelijk de brandweer hebben gebeld toen zij een brandlucht roken. De brandweer heeft toen zij ter plaatse waren, de woningen rond het brandadres ontruimd en zichzelf toegang verschaft tot de bewuste woning waarop zij de brand konden blussen.

De bewoner is door ambulancepersoneel onderzocht op rookintoxicatie, echter hoefde hij niet mee voor behandeling. Nadat de brandweer de omliggende woningen had gecontroleerd of er geen koolstofmonoxide was mochten de bewoners terug naar huis. Stichting Salvage komt om de bewoner te ondersteunen bij het afhandelen van de schade.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!