Uitslaande brand op dak na blikseminslag Architectenlaan Bergschenhoek

zondag 16 augustus 2020 20:24

Bergschenhoek – Nieuwbouwwoningen aan de Architectenlaan in Bergschenhoek zijn zondagavond fors beschadigd geraakt toen de bliksem tijdens een onweersbui flink insloeg in de nok van het dak. Al snel ontwikkelde zich een kort maar hevig brandje en waren er vlammen te zien bij aankomst van de brandweer.

De brandweer wist een weg te vinden richting de nok van het dak en begon direct met de bluswerkzaamheden. De dakpannen werden deels verwijderd waarop de brand kon worden geblust. De getroffen woningen zullen ongetwijfeld last hebben van waterschade.

Foto’s : Norbert Verhoeff

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Uitslaande brand op dak na blikseminslag Architectenlaan Bergschenhoek
Schrijver:

 

 

Bergschenhoek – Nieuwbouwwoningen aan de Architectenlaan in Bergschenhoek zijn zondagavond fors beschadigd geraakt toen de bliksem tijdens een onweersbui flink insloeg in de nok van het dak. Al snel ontwikkelde zich een kort maar hevig brandje en waren er vlammen te zien bij aankomst van de brandweer.

De brandweer wist een weg te vinden richting de nok van het dak en begon direct met de bluswerkzaamheden. De dakpannen werden deels verwijderd waarop de brand kon worden geblust. De getroffen woningen zullen ongetwijfeld last hebben van waterschade.

Foto’s : Norbert Verhoeff

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!