zaterdag, november 27, 2021
1.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Auto verwoest door brand Katendrechtse Lagedijk Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Maandagmorgen 17 augustus is een geparkeerde auto aan de Katendrechtse Lagedijk in Rotterdam in vlammen opgegaan. De auto stond voor een woning geparkeerd en begon aan de voorzijde hevig te branden. Ook aan de achterzijde zijn brandplekken te zien. De brandweer was er vrij snel maar kon niet voorkomen dat de auto aan de voorzijde geheel uitbrandde.

De politie heeft de omgeving afgezet zodat de Forensische Opsporing de eerstvolgende ochtend onderzoek kan doen naar de brand. Twee weken eerder werd er ook al een auto op hetzelfde stuk in brand gestoken, die auto stond slechts twee parkeerplekken verderop. De schrik zit er bij de bewoners goed in.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -