Auto verwoest door brand Katendrechtse Lagedijk Rotterdam

maandag 17 augustus 2020 04:39

Rotterdam – Maandagmorgen 17 augustus is een geparkeerde auto aan de Katendrechtse Lagedijk in Rotterdam in vlammen opgegaan. De auto stond voor een woning geparkeerd en begon aan de voorzijde hevig te branden. Ook aan de achterzijde zijn brandplekken te zien. De brandweer was er vrij snel maar kon niet voorkomen dat de auto aan de voorzijde geheel uitbrandde.

De politie heeft de omgeving afgezet zodat de Forensische Opsporing de eerstvolgende ochtend onderzoek kan doen naar de brand. Twee weken eerder werd er ook al een auto op hetzelfde stuk in brand gestoken, die auto stond slechts twee parkeerplekken verderop. De schrik zit er bij de bewoners goed in.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto verwoest door brand Katendrechtse Lagedijk Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Maandagmorgen 17 augustus is een geparkeerde auto aan de Katendrechtse Lagedijk in Rotterdam in vlammen opgegaan. De auto stond voor een woning geparkeerd en begon aan de voorzijde hevig te branden. Ook aan de achterzijde zijn brandplekken te zien. De brandweer was er vrij snel maar kon niet voorkomen dat de auto aan de voorzijde geheel uitbrandde.

De politie heeft de omgeving afgezet zodat de Forensische Opsporing de eerstvolgende ochtend onderzoek kan doen naar de brand. Twee weken eerder werd er ook al een auto op hetzelfde stuk in brand gestoken, die auto stond slechts twee parkeerplekken verderop. De schrik zit er bij de bewoners goed in.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!