Gewonde bij woningoverval in Rotterdam Spangen

maandag 17 augustus 2020 01:45

Rotterdam – Kort voor middernacht is één persoon gewond geraakt bij een woningoverval op de Spaansebocht Rotterdam in de wijk Spangen. Drie mannen drongen de woning binnen via het portiek en bedreigden de bewoners. Één persoon een man werd bij de overval op zijn hoofd geslagen met een vuurwapen.

In een ruit zijn gaten aangetroffen, de politie onderzoekt of de gaten door schoten zijn gekomen. Het slachtoffer is met een ambulance voor verdere behandeling vervoerd naar het ziekenhuis. De Forensische Opsporing zal nader onderzocht verrichten. De drie verdachten waren gevlucht in een auto maar zijn vooralsnog niet aangetroffen.

 

 

0 reacties

Gewonde bij woningoverval in Rotterdam Spangen
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Kort voor middernacht is één persoon gewond geraakt bij een woningoverval op de Spaansebocht Rotterdam in de wijk Spangen. Drie mannen drongen de woning binnen via het portiek en bedreigden de bewoners. Één persoon een man werd bij de overval op zijn hoofd geslagen met een vuurwapen.

In een ruit zijn gaten aangetroffen, de politie onderzoekt of de gaten door schoten zijn gekomen. Het slachtoffer is met een ambulance voor verdere behandeling vervoerd naar het ziekenhuis. De Forensische Opsporing zal nader onderzocht verrichten. De drie verdachten waren gevlucht in een auto maar zijn vooralsnog niet aangetroffen.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!