zaterdag, november 27, 2021
1.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Gewonde bij woningoverval in Rotterdam Spangen

- advertentie -

Rotterdam – Kort voor middernacht is één persoon gewond geraakt bij een woningoverval op de Spaansebocht Rotterdam in de wijk Spangen. Drie mannen drongen de woning binnen via het portiek en bedreigden de bewoners. Één persoon een man werd bij de overval op zijn hoofd geslagen met een vuurwapen.

In een ruit zijn gaten aangetroffen, de politie onderzoekt of de gaten door schoten zijn gekomen. Het slachtoffer is met een ambulance voor verdere behandeling vervoerd naar het ziekenhuis. De Forensische Opsporing zal nader onderzocht verrichten. De drie verdachten waren gevlucht in een auto maar zijn vooralsnog niet aangetroffen.

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -