Ook onrust in Amersfoort na Den Haag en Utrecht

maandag 17 augustus 2020 22:04

Amersfoort – De politie heeft vanavond opgetreden in de omgeving van de Flierbeeksingel in Amersfoort. Dit gebeurde nadat er groepen jongeren op een oproep waren afgekomen, waarin werd opgeroepen om te gaan rellen.

Er werd opgeroepen om 20.30 uur bij de rotonde met De Stier te verzamelen.  Ze zouden gaan rellen en ‘dingen opblazen’.

Politie was in grote getale aanwezig en riep op de straat te verlaten, anders werd er overgegaan op aanhouden. Dit is conform het noodbevel wat was uitgevaardigd.

Jongeren weigerden in eerste instantie volledig uit de omgeving weg te gaan en er werd vuurwerk afgestoken. Uiteindelijk kozen ze toch eieren voor hun geld, waarna de rust wederkeerde. Volgens ingewijden waren de grootste raddraaiers op het laatste moment afgehaakt, nadat zij doorhadden dat de politie voorbereid aanwezig was.


Fotografie : Sebastiaan Barel

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Onrust en vernielingen in Rotterdam-Zuid; Politie trekt in grote getale de wijk in | Nieuws op Beeld - […] Onrust in meerdere steden Afgelopen weken is het langer onrustig in verschillende steden na oproepen tot rellen. Zo begon…

Ook onrust in Amersfoort na Den Haag en Utrecht
Schrijver:

 

 

Amersfoort – De politie heeft vanavond opgetreden in de omgeving van de Flierbeeksingel in Amersfoort. Dit gebeurde nadat er groepen jongeren op een oproep waren afgekomen, waarin werd opgeroepen om te gaan rellen.

Er werd opgeroepen om 20.30 uur bij de rotonde met De Stier te verzamelen.  Ze zouden gaan rellen en ‘dingen opblazen’.

Politie was in grote getale aanwezig en riep op de straat te verlaten, anders werd er overgegaan op aanhouden. Dit is conform het noodbevel wat was uitgevaardigd.

Jongeren weigerden in eerste instantie volledig uit de omgeving weg te gaan en er werd vuurwerk afgestoken. Uiteindelijk kozen ze toch eieren voor hun geld, waarna de rust wederkeerde. Volgens ingewijden waren de grootste raddraaiers op het laatste moment afgehaakt, nadat zij doorhadden dat de politie voorbereid aanwezig was.


Fotografie : Sebastiaan Barel

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!