Rotterdamse politie onderzoekt mogelijke woningoverval aan Guldenwaard

maandag 17 augustus 2020 15:31

Rotterdam – De politie doet onderzoek naar een mogelijk woningoverval aan de Guldenwaard. De overval zou gepleegd zijn op zondag 16 augustus, tussen 07.45-17.00 uur. Getuigen worden opgeroepen zich te melden.

Doordat communicatie met het slachtoffer moeizaam verloopt, tast de politie nog in het duister over wat zich in de woning heeft afgespeeld. Vaststaat dat er geld is buitgemaakt en dat de auto van het slachtoffer, een grijze Volkswagen Golf, is meegenomen. Het slachtoffer raakte licht gewond bij het incident.

De politie is op zoek naar getuigen of mensen die meer informatie hebben over wat zich heeft afgespeeld. Ook is de politie op zoek naar de grijze VW Golf. Informatie kan worden gedeeld via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 en de website van Meld Misdaad Anoniem.

 

0 reacties

Rotterdamse politie onderzoekt mogelijke woningoverval aan Guldenwaard
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie doet onderzoek naar een mogelijk woningoverval aan de Guldenwaard. De overval zou gepleegd zijn op zondag 16 augustus, tussen 07.45-17.00 uur. Getuigen worden opgeroepen zich te melden.

Doordat communicatie met het slachtoffer moeizaam verloopt, tast de politie nog in het duister over wat zich in de woning heeft afgespeeld. Vaststaat dat er geld is buitgemaakt en dat de auto van het slachtoffer, een grijze Volkswagen Golf, is meegenomen. Het slachtoffer raakte licht gewond bij het incident.

De politie is op zoek naar getuigen of mensen die meer informatie hebben over wat zich heeft afgespeeld. Ook is de politie op zoek naar de grijze VW Golf. Informatie kan worden gedeeld via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 en de website van Meld Misdaad Anoniem.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!