maandag, januari 25, 2021

Vier verdachten aangehouden voor zware mishandeling Doesburgweg Gouda

Gouda – De politie heeft vrijdag en zaterdag vier personen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een zware mishandeling van twee mannen op de Doesburgweg op 31 juli. Twee mannen, de slachtoffers van 45 en 41 jaar oud werden die bewuste vrijdagavond 31 juli zwaar mishandeld door vier mannen. De mishandeling vond plaats toen de twee slachtoffers aan de mannen vroegen om de rommel op te ruimen die ze hadden gemaakt.

De verdachten sloegen vervolgens één van de slachtoffers bewusteloos, en ook het andere slachtoffer kreeg meerdere klappen. Door uitgebreid onderzoek konden afgelopen vrijdag en zaterdag vier mannen worden aangehouden. Twee van de vier zijn zaterdag in vrijheid gesteld, de twee andere verdachten een 31-jarige en 30-jarige Gouwenaar zitten nog vasten en worden dinsdag voorgeleid.

 

Related Articles

Vrouw (59) overleden in woning Vrankenstraat Dordrecht

0
Dordrecht - De politie een groot onderzoek gestart na de vondst van een overleden 59-jarige...

Veel rook bij brand in kelderboxen Fioringras Spijkenisse

0
Spijkenisse - Bij een brand in een kelderbox aan de Fioringras in Spijkenisse is zondagmiddag...

Felle brand in woning Krekelstraat Rotterdam

0
Rotterdam - In een woning aan de Krekelstraat even op de zolder etage zondag middag...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg