Vier verdachten aangehouden voor zware mishandeling Doesburgweg Gouda

maandag 17 augustus 2020 20:00

Gouda – De politie heeft vrijdag en zaterdag vier personen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een zware mishandeling van twee mannen op de Doesburgweg op 31 juli. Twee mannen, de slachtoffers van 45 en 41 jaar oud werden die bewuste vrijdagavond 31 juli zwaar mishandeld door vier mannen. De mishandeling vond plaats toen de twee slachtoffers aan de mannen vroegen om de rommel op te ruimen die ze hadden gemaakt.

De verdachten sloegen vervolgens één van de slachtoffers bewusteloos, en ook het andere slachtoffer kreeg meerdere klappen. Door uitgebreid onderzoek konden afgelopen vrijdag en zaterdag vier mannen worden aangehouden. Twee van de vier zijn zaterdag in vrijheid gesteld, de twee andere verdachten een 31-jarige en 30-jarige Gouwenaar zitten nog vasten en worden dinsdag voorgeleid.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vier verdachten aangehouden voor zware mishandeling Doesburgweg Gouda
Schrijver:

 

 

Gouda – De politie heeft vrijdag en zaterdag vier personen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een zware mishandeling van twee mannen op de Doesburgweg op 31 juli. Twee mannen, de slachtoffers van 45 en 41 jaar oud werden die bewuste vrijdagavond 31 juli zwaar mishandeld door vier mannen. De mishandeling vond plaats toen de twee slachtoffers aan de mannen vroegen om de rommel op te ruimen die ze hadden gemaakt.

De verdachten sloegen vervolgens één van de slachtoffers bewusteloos, en ook het andere slachtoffer kreeg meerdere klappen. Door uitgebreid onderzoek konden afgelopen vrijdag en zaterdag vier mannen worden aangehouden. Twee van de vier zijn zaterdag in vrijheid gesteld, de twee andere verdachten een 31-jarige en 30-jarige Gouwenaar zitten nog vasten en worden dinsdag voorgeleid.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!