woensdag, december 8, 2021
6.2 C
Rotterdam
woensdag 8 december 2021

Man (37) doodgereden op A13 Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een 37-jarige man uit Den Haag is dinsdagmorgen omstreeks 04.00 uur om het leven gekomen nadat hij op de A13 tussen Delft-Zuid en Rotterdam Airport werd aangereden door een auto. Het slachtoffer was op de A13 gestopt om hulp te verlenen bij een pechgeval met daarin drie inzittenden, een derde auto reed de man aan.

Hulpverleners kwamen ter plaatse maar reanimatie van het slachtoffer mocht niet meer baten. De man overleed direct aan zijn verwondingen. Vanwege het onderzoek op de snelweg is deze richting Rotterdam afgesloten. Verkeer wordt geadviseerd om te rijden over de A12 of de A4. De inzittenden van de auto met pech en de bestuurder van de derde auto zijn aangehouden voor verhoor.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -