Man (37) doodgereden op A13 Rotterdam

dinsdag 18 augustus 2020 07:32

Rotterdam – Een 37-jarige man uit Den Haag is dinsdagmorgen omstreeks 04.00 uur om het leven gekomen nadat hij op de A13 tussen Delft-Zuid en Rotterdam Airport werd aangereden door een auto. Het slachtoffer was op de A13 gestopt om hulp te verlenen bij een pechgeval met daarin drie inzittenden, een derde auto reed de man aan.

Hulpverleners kwamen ter plaatse maar reanimatie van het slachtoffer mocht niet meer baten. De man overleed direct aan zijn verwondingen. Vanwege het onderzoek op de snelweg is deze richting Rotterdam afgesloten. Verkeer wordt geadviseerd om te rijden over de A12 of de A4. De inzittenden van de auto met pech en de bestuurder van de derde auto zijn aangehouden voor verhoor.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man (37) doodgereden op A13 Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een 37-jarige man uit Den Haag is dinsdagmorgen omstreeks 04.00 uur om het leven gekomen nadat hij op de A13 tussen Delft-Zuid en Rotterdam Airport werd aangereden door een auto. Het slachtoffer was op de A13 gestopt om hulp te verlenen bij een pechgeval met daarin drie inzittenden, een derde auto reed de man aan.

Hulpverleners kwamen ter plaatse maar reanimatie van het slachtoffer mocht niet meer baten. De man overleed direct aan zijn verwondingen. Vanwege het onderzoek op de snelweg is deze richting Rotterdam afgesloten. Verkeer wordt geadviseerd om te rijden over de A12 of de A4. De inzittenden van de auto met pech en de bestuurder van de derde auto zijn aangehouden voor verhoor.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!