Brandweer redt man uit woning dankzij buren Johan Jongkindrade Capelle aan den IJssel

woensdag 19 augustus 2020 22:35

Capelle aan den IJssel – Waakzame buren hebben woensdagavond voorkomen dat hun buurman mogelijk wat ergs is overkomen door een woningbrand. Een waakzame buurvrouw hoorde in het wooncomplex aan de Johan Jongkindrade een rookmelder afgaan en ging op onderzoek uit. De woning werd gevonden maar er werd niet open gedaan, hierop werd de brandweer gebeld.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse en ramde de deur van de woning in. Binnen in de woning werd de bewoner aangetroffen en naar buiten gebracht. De man zou doof zijn en was in slaap gevallen, doordat de ramen open stonden kon de rookontwikkeling door een vergeten pannetje redelijk goed wegtrekken. De brandweer had echter niet veel later moeten zijn want dan was er wellicht wel een forse brand ontstaan.

Een ambulance heeft de man voor verdere behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De woning heeft door de brand nagenoeg geen schade opgelopen. De politie zal zorgen voor afdichting van de kapotte deur.


Fotografie : Nieuws op Beeld

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweer redt man uit woning dankzij buren Johan Jongkindrade Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Waakzame buren hebben woensdagavond voorkomen dat hun buurman mogelijk wat ergs is overkomen door een woningbrand. Een waakzame buurvrouw hoorde in het wooncomplex aan de Johan Jongkindrade een rookmelder afgaan en ging op onderzoek uit. De woning werd gevonden maar er werd niet open gedaan, hierop werd de brandweer gebeld.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse en ramde de deur van de woning in. Binnen in de woning werd de bewoner aangetroffen en naar buiten gebracht. De man zou doof zijn en was in slaap gevallen, doordat de ramen open stonden kon de rookontwikkeling door een vergeten pannetje redelijk goed wegtrekken. De brandweer had echter niet veel later moeten zijn want dan was er wellicht wel een forse brand ontstaan.

Een ambulance heeft de man voor verdere behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De woning heeft door de brand nagenoeg geen schade opgelopen. De politie zal zorgen voor afdichting van de kapotte deur.


Fotografie : Nieuws op Beeld

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!