zondag, november 28, 2021
1.9 C
Rotterdam
zondag 28 november 2021

Brandweer redt man uit woning dankzij buren Johan Jongkindrade Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Waakzame buren hebben woensdagavond voorkomen dat hun buurman mogelijk wat ergs is overkomen door een woningbrand. Een waakzame buurvrouw hoorde in het wooncomplex aan de Johan Jongkindrade een rookmelder afgaan en ging op onderzoek uit. De woning werd gevonden maar er werd niet open gedaan, hierop werd de brandweer gebeld.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse en ramde de deur van de woning in. Binnen in de woning werd de bewoner aangetroffen en naar buiten gebracht. De man zou doof zijn en was in slaap gevallen, doordat de ramen open stonden kon de rookontwikkeling door een vergeten pannetje redelijk goed wegtrekken. De brandweer had echter niet veel later moeten zijn want dan was er wellicht wel een forse brand ontstaan.

Een ambulance heeft de man voor verdere behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De woning heeft door de brand nagenoeg geen schade opgelopen. De politie zal zorgen voor afdichting van de kapotte deur.


Fotografie : Nieuws op Beeld

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,111VolgersVolg
- advertentie -