Drugsdealer en diens chauffeur onder invloed aangehouden in Capelle aan den IJssel

woensdag 19 augustus 2020 14:24

Capelle aan den IJssel – In de nacht van dinsdag op woensdag heeft de politie twee personen aangehouden op de ‘s-Gravenweg. Zij worden verdacht van het rijden onder invloed en handel in harddrugs.

Op de ‘s-Gravenweg zagen agenten een auto rijden die opviel door het rijgedrag. Omdat agenten vermoedden dat de automobilist onder invloed verkeerde, gaven zij de bestuurder een stopteken.

Het vermoeden van de agenten was juist, want bij het afnemen van een speekseltest, bleek de bestuurder inderdaad onder invloed van drugs te verkeren. De man is hierop aangehouden voor verdenking van rijden onder invloed. Op het bureau zal een nauwkeurige test moeten uitwijzen onder welke drugs de man verkeerde en in welke mate.

De bijrijder vertoonde tijdens de controle zenuwachtig gedrag, waardoor agenten hem ook aan een nadere controle onderwierpen. Hij bleek een grote hoeveelheid drugs, geld en diverse telefoons op zak te hebben. Hij is aangehouden op verdenking van handel in harddrugs.


Bron foto: Politie Team Verkeer Rotterdam

 

0 reacties

Drugsdealer en diens chauffeur onder invloed aangehouden in Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – In de nacht van dinsdag op woensdag heeft de politie twee personen aangehouden op de ‘s-Gravenweg. Zij worden verdacht van het rijden onder invloed en handel in harddrugs.

Op de ‘s-Gravenweg zagen agenten een auto rijden die opviel door het rijgedrag. Omdat agenten vermoedden dat de automobilist onder invloed verkeerde, gaven zij de bestuurder een stopteken.

Het vermoeden van de agenten was juist, want bij het afnemen van een speekseltest, bleek de bestuurder inderdaad onder invloed van drugs te verkeren. De man is hierop aangehouden voor verdenking van rijden onder invloed. Op het bureau zal een nauwkeurige test moeten uitwijzen onder welke drugs de man verkeerde en in welke mate.

De bijrijder vertoonde tijdens de controle zenuwachtig gedrag, waardoor agenten hem ook aan een nadere controle onderwierpen. Hij bleek een grote hoeveelheid drugs, geld en diverse telefoons op zak te hebben. Hij is aangehouden op verdenking van handel in harddrugs.


Bron foto: Politie Team Verkeer Rotterdam

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!