Vrouw mishandeld met samoeraizwaard in Rotterdam Prinsenland

woensdag 19 augustus 2020 23:32

Rotterdam – Een 60-jarige vrouw is afgelopen maandag meerdere keren in haar gezicht geraakt met een samoeraizwaard. De vrouw werd mishandeld door haar 66-jarige vriend aan de Lieftinckplaats in de wijk Prinsenland.

De man werd dinsdag pas door agenten aangehouden en zit nog vast, de vrouw heeft aangifte gedaan van zware mishandeling dan wel poging doodslag. Het incident werd pas door het slachtoffer een dag later gemeld. Ze was zelf al naar het ziekenhuis geweest voor behandeling van de verwondingen.

.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw mishandeld met samoeraizwaard in Rotterdam Prinsenland
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een 60-jarige vrouw is afgelopen maandag meerdere keren in haar gezicht geraakt met een samoeraizwaard. De vrouw werd mishandeld door haar 66-jarige vriend aan de Lieftinckplaats in de wijk Prinsenland.

De man werd dinsdag pas door agenten aangehouden en zit nog vast, de vrouw heeft aangifte gedaan van zware mishandeling dan wel poging doodslag. Het incident werd pas door het slachtoffer een dag later gemeld. Ze was zelf al naar het ziekenhuis geweest voor behandeling van de verwondingen.

.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!