Uitslaande brand in sloopflat Sportlaan Gouda

donderdag 20 augustus 2020 06:56

Gouda – In een leegstaande flat aan de Sportlaan hebben afgelopen nacht meerdere brandjes gewoed. De brandweer werd omstreeks 03.00 uur gebeld dat er een uitslaande brand was in de flat.

Bij aankomst sloegen de vlammen uit één van de woningen. In twee andere woningen waren kleine brandjes ontstaan die direct konden worden geblust. De flat aan de Sportlaan staat al een tijdje leeg, de politie gaat ervan uit dat er sprake is van brandstichting. Of het iets te maken heeft met de aangekondigde ongeregeldheden in Gouda afgelopen avond, is niet bekend.

Mensen die meer informatie hebben over de mogelijke brandstichting, kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem via de website of op 0800-7000.


Fotografie: Remco Gerritsen


 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Meerdere branden in leegstaande flats in Gouda Oost – 112 Groene Hart - […] Gedeeld: Nieuws op Beeld […]

Uitslaande brand in sloopflat Sportlaan Gouda
Schrijver:

 

 

Gouda – In een leegstaande flat aan de Sportlaan hebben afgelopen nacht meerdere brandjes gewoed. De brandweer werd omstreeks 03.00 uur gebeld dat er een uitslaande brand was in de flat.

Bij aankomst sloegen de vlammen uit één van de woningen. In twee andere woningen waren kleine brandjes ontstaan die direct konden worden geblust. De flat aan de Sportlaan staat al een tijdje leeg, de politie gaat ervan uit dat er sprake is van brandstichting. Of het iets te maken heeft met de aangekondigde ongeregeldheden in Gouda afgelopen avond, is niet bekend.

Mensen die meer informatie hebben over de mogelijke brandstichting, kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem via de website of op 0800-7000.


Fotografie: Remco Gerritsen


 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!