Aanhoudingen na inbraak bassisschool de Parel Poortugaal

vrijdag 21 augustus 2020 10:49

Poortugaal – Twee inbrekers zijn afgelopen nacht omstreeks 4.30 uur aangehouden voor de inbraak bij basisschool De Parel aan de Sleedoorn in Poortugaal. Agenten kregen een melding binnen van oplettende buurtbewoners en gingen direct naar de locatie. Deze werd rondom afgezet en ook een politiehelikopter werd ingezet.

Agenten gingen vervolgens de school binnen en wisten de inbrekers aan te houden, ze zijn overgebracht naar het bureau en worden verhoord. De politie heeft twee fietsen in beslag genomen, het is niet bekend of deze van diefstal afkomstig zijn.


Foto : Kevin Schenk

 

 

0 reacties

Aanhoudingen na inbraak bassisschool de Parel Poortugaal
Schrijver:

 

 

Poortugaal – Twee inbrekers zijn afgelopen nacht omstreeks 4.30 uur aangehouden voor de inbraak bij basisschool De Parel aan de Sleedoorn in Poortugaal. Agenten kregen een melding binnen van oplettende buurtbewoners en gingen direct naar de locatie. Deze werd rondom afgezet en ook een politiehelikopter werd ingezet.

Agenten gingen vervolgens de school binnen en wisten de inbrekers aan te houden, ze zijn overgebracht naar het bureau en worden verhoord. De politie heeft twee fietsen in beslag genomen, het is niet bekend of deze van diefstal afkomstig zijn.


Foto : Kevin Schenk

 

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!