zondag, december 5, 2021
3.7 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Aanhoudingen na inbraak bassisschool de Parel Poortugaal

- advertentie -

Poortugaal – Twee inbrekers zijn afgelopen nacht omstreeks 4.30 uur aangehouden voor de inbraak bij basisschool De Parel aan de Sleedoorn in Poortugaal. Agenten kregen een melding binnen van oplettende buurtbewoners en gingen direct naar de locatie. Deze werd rondom afgezet en ook een politiehelikopter werd ingezet.

Agenten gingen vervolgens de school binnen en wisten de inbrekers aan te houden, ze zijn overgebracht naar het bureau en worden verhoord. De politie heeft twee fietsen in beslag genomen, het is niet bekend of deze van diefstal afkomstig zijn.


Foto : Kevin Schenk

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -