Auto volledig uitgebrand Burgemeester Klinkhamerweg Zevenhuizen

vrijdag 21 augustus 2020 17:43

Zevenhuizen – Een automobilist kreeg vrijdagmiddag te maken met een autobrand. De auto vloog tijdens het rijden op de Burgemeester Klinkhamer weg in de brand. De auto werd gestopt en al snel stond de hele auto in brand.

Het voertuig kon uiteindelijk door de brandweer snel worden geblust, het kwaad was echter al geschied want van de auto is niet veel meer over. De brand is vermoedelijk ontstaan door een technisch mankement.

Foto : Remco Gerritsen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Voertuigbrand, Burgemeester Klinkhamerweg (Zevenhuizen) – 112 Groene Hart - […] Gedeeld: Nieuws op Beeld […]

Auto volledig uitgebrand Burgemeester Klinkhamerweg Zevenhuizen
Schrijver:

 

 

Zevenhuizen – Een automobilist kreeg vrijdagmiddag te maken met een autobrand. De auto vloog tijdens het rijden op de Burgemeester Klinkhamer weg in de brand. De auto werd gestopt en al snel stond de hele auto in brand.

Het voertuig kon uiteindelijk door de brandweer snel worden geblust, het kwaad was echter al geschied want van de auto is niet veel meer over. De brand is vermoedelijk ontstaan door een technisch mankement.

Foto : Remco Gerritsen

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!