Brandende vaatwasser in woning Julianastraat Moerkapelle

vrijdag 21 augustus 2020 10:46

Moerkapelle –  Bewoners van een woning aan de Julianastraat in Moerkapelle zijn afgelopen nacht op tijd gewekt door een rookmelder. In de keuken was brand ontstaan in een vaatwasser waardoor er rook vrij kwam.

De brandweer was snel ter plaatse en bluste de brand snel, de woning heeft rook en waterschade opgelopen. Hoe groot deze is, is nog niet bekend. Na het ventileren van de woning is de brandweer weer vertrokken.

 

0 reacties

Brandende vaatwasser in woning Julianastraat Moerkapelle
Schrijver:

 

 

Moerkapelle –  Bewoners van een woning aan de Julianastraat in Moerkapelle zijn afgelopen nacht op tijd gewekt door een rookmelder. In de keuken was brand ontstaan in een vaatwasser waardoor er rook vrij kwam.

De brandweer was snel ter plaatse en bluste de brand snel, de woning heeft rook en waterschade opgelopen. Hoe groot deze is, is nog niet bekend. Na het ventileren van de woning is de brandweer weer vertrokken.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!