Twee mensen overleden na frontale aanrijding in Dirksland

vrijdag 21 augustus 2020 22:28

Dirksland – Vrijdagavond 21 augustus heeft er even na tien uur een ongeval plaatsgevonden op de Oudelandsedijk in Dirksland. Hierbij zijn twee persoon komen te overlijden.

Het gaat om een frontale aanrijding tussen twee personenauto’s. Eén auto kwam in de sloot terecht, de ander tegen een boom. Twee betrokkennen waren er dusdanig ernstig aan toe, dat deze kwamen te overlijden. Over de identiteit van het slachtoffers is niks bekend gemaakt. Een derde persoon raakte gewond. Een van de bestuurder zou zijn aangehouden voor het rijden onder invloed.

De brandweer heeft in de sloot nog zoekslagen verricht om uit te sluiten dat er nog eventueel andere inzittenden in het water lagen. Dit bleek niet het geval. De weg is momenteel dicht en er wordt uitvoerig onderzoek gedaan.

 

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Twee mensen overleden na frontale aanrijding in Dirksland | Nieuws op Beeld – Latestfy - […] Read more at nieuwsopbeeld.nl […]

Twee mensen overleden na frontale aanrijding in Dirksland
Schrijver:

 

 

Dirksland – Vrijdagavond 21 augustus heeft er even na tien uur een ongeval plaatsgevonden op de Oudelandsedijk in Dirksland. Hierbij zijn twee persoon komen te overlijden.

Het gaat om een frontale aanrijding tussen twee personenauto’s. Eén auto kwam in de sloot terecht, de ander tegen een boom. Twee betrokkennen waren er dusdanig ernstig aan toe, dat deze kwamen te overlijden. Over de identiteit van het slachtoffers is niks bekend gemaakt. Een derde persoon raakte gewond. Een van de bestuurder zou zijn aangehouden voor het rijden onder invloed.

De brandweer heeft in de sloot nog zoekslagen verricht om uit te sluiten dat er nog eventueel andere inzittenden in het water lagen. Dit bleek niet het geval. De weg is momenteel dicht en er wordt uitvoerig onderzoek gedaan.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!