Gewonde na steekpartij Mathenesserlaan Rotterdam

vrijdag 21 augustus 2020 09:01

Rotterdam – Een man is donderdagavond rond kwart voor twaalf gewond geraakt na een steekpartij in Rotterdam, het slachtoffer werd gevonden op de hoek van de Mathenesserlaan met de Vierambachtstraat. De steekpartij zelf heeft echter plaatsgevonden op de Tidemanstraat of de Van Oosterzeestraat, het slachtoffer is vermoedelijk voor hulp enkele honderden meters gewond naar de Mathenesserlaan gelopen.

Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, hoe ernstig zijn verwondingen zijn is nog onbekend. De politie heeft ter plekke onderzoek verricht en medewerkers van de Forensische Opsporing hebben sporen veiliggesteld. Het is nog niet bekend of er iemand is aangehouden als verdachte.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na steekpartij Mathenesserlaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een man is donderdagavond rond kwart voor twaalf gewond geraakt na een steekpartij in Rotterdam, het slachtoffer werd gevonden op de hoek van de Mathenesserlaan met de Vierambachtstraat. De steekpartij zelf heeft echter plaatsgevonden op de Tidemanstraat of de Van Oosterzeestraat, het slachtoffer is vermoedelijk voor hulp enkele honderden meters gewond naar de Mathenesserlaan gelopen.

Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, hoe ernstig zijn verwondingen zijn is nog onbekend. De politie heeft ter plekke onderzoek verricht en medewerkers van de Forensische Opsporing hebben sporen veiliggesteld. Het is nog niet bekend of er iemand is aangehouden als verdachte.

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!