zondag, december 5, 2021
4 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Man gestoken bij verkeersruzie Grote Visserijstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een man is vrijdagavond gewond geraakt nadat hij werd gestoken bij een verkeersruzie op de Grote Visserijstraat in Rotterdam. Het slachtoffer kreeg het omstreeks 20.00 uur aan de stok met een andere automobilist, die had een mes bij zich en gebruikte vermoedelijk het mes bij de ruzie door het slachtoffer in zijn zij te steken.

De dader ging er na de steekpartij in zijn auto vandoor, het is niet bekend of de verdachte alsnog is aangehouden. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht. Het is onbekend wat zijn toestand is. De politie is op zoek naar getuigen en stelt camerabeelden veilig.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -