Man gestoken bij verkeersruzie Grote Visserijstraat Rotterdam

zondag 23 augustus 2020 08:57

Rotterdam – Een man is vrijdagavond gewond geraakt nadat hij werd gestoken bij een verkeersruzie op de Grote Visserijstraat in Rotterdam. Het slachtoffer kreeg het omstreeks 20.00 uur aan de stok met een andere automobilist, die had een mes bij zich en gebruikte vermoedelijk het mes bij de ruzie door het slachtoffer in zijn zij te steken.

De dader ging er na de steekpartij in zijn auto vandoor, het is niet bekend of de verdachte alsnog is aangehouden. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht. Het is onbekend wat zijn toestand is. De politie is op zoek naar getuigen en stelt camerabeelden veilig.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man gestoken bij verkeersruzie Grote Visserijstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een man is vrijdagavond gewond geraakt nadat hij werd gestoken bij een verkeersruzie op de Grote Visserijstraat in Rotterdam. Het slachtoffer kreeg het omstreeks 20.00 uur aan de stok met een andere automobilist, die had een mes bij zich en gebruikte vermoedelijk het mes bij de ruzie door het slachtoffer in zijn zij te steken.

De dader ging er na de steekpartij in zijn auto vandoor, het is niet bekend of de verdachte alsnog is aangehouden. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht. Het is onbekend wat zijn toestand is. De politie is op zoek naar getuigen en stelt camerabeelden veilig.

 

Vrachtwagen gekanteld A38 / A16 Ridderkerk

Vrachtwagen gekanteld A38 / A16 Ridderkerk

Ridderkerk - Op de A38 is in de bocht naar de A16 een vrachtwagen gekanteld. Volgens omstanders zou de vrachtwagen te hard hebben gereden en daarna zijn gekanteld. De bestuurder kwam door het ongeval bekneld te zitten in het voertuig. De brandweer is ter plaatse en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!