Motorrijder gewond na ongeval Nieuwe Binnenweg Rotterdam

zondag 23 augustus 2020 00:36

Rotterdam – Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt bij een éénzijdig ongeval op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. Omdat er mogelijk sprake was van zwaar letsel werd ook een traumateam ter plaatse gestuurd.

Nadat de eerste ambulance ter plaatse was bleken de verwondingen mee te vallen en is het traumateam afbesteld, het slachtoffer is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Wat er nu precies is gebeurd is nog onbekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Motorrijder gewond na ongeval Nieuwe Binnenweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt bij een éénzijdig ongeval op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. Omdat er mogelijk sprake was van zwaar letsel werd ook een traumateam ter plaatse gestuurd.

Nadat de eerste ambulance ter plaatse was bleken de verwondingen mee te vallen en is het traumateam afbesteld, het slachtoffer is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Wat er nu precies is gebeurd is nog onbekend.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!