Directe treinreis naar Londen vanaf 26 oktober

Date:

Deel bericht:

Rotterdam, Londen – Eurostar heeft eindelijk de datum bevestigd wanneer mensen direct kunnen reizen naar Londen. Voorheen moest er altijd worden overgestapt op Brussel.

Eigenlijk had het al in mei moeten gebeuren; de directe treinverbinding van Rotterdam naar Londen. Door de coronacrisis liep dit vertraging op, maar vanaf 26 oktober is dit echt zo ver. Dit maakte het vervoersbedrijf Eurostar vandaag bekend.

- Advertisement -

Momenteel is het wel al mogelijk om met de hogesnelheidstrein vanuit Londen direct te reizen naar Rotterdam of Amsterdam, maar andersom moest er altijd worden overgestapt op Brussel. Hier moesten reizigers dan door een paspoortcontrole. Dit zal voortaan op Rotterdam al gebeuren.

Hopen op versoepeling quarantaineregels
Het is vooralsnog wel hopen dat de regels versoepelen. Sinds deze maand voerden Engeland en Nederland daaropvolgend weer quarantaineregels in voor reizigers van beide landen.

Tickets voor de directe verbinding kunnen vanaf 1 september worden geboekt. Vanwege de corona-crisis hanteert de Eurostar een versoepelde regeling omtrent de kaartjes. Zo kun je ze na het boeken, onbeperkt omboeken naar andere data. Hiervoor betaal je enkel een extra toeslag als dit binnen twee weken voor de reis gebeurt.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Meerdere auto’s beschadigd na ongeval Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 24 april heeft een bestuurder een flinke ravage veroorzaakt met zijn voertuig. De bestuurder is door...

Uitslaande flatbrand aan Arrheniusweg in Rotterdam

Rotterdam - Woensdagochtend 24 april is een uitslaande brand uitgebroken in een flat aan de Arrheniusweg. Mede omdat...

Beknelling na ongeval op A15 bij Rotterdam, vertraging voor verkeer richting Europoort

Rotterdam - Dinsdagochtend 23 april is de A15 deels afgesloten na een ongeval tussen een vrachtwagen en een...

Schade bij woning na explosie op Blekerslaan in Rotterdam, minderjarige verdachte aangehouden

Rotterdam - In de nacht van zondag op maandag 22 april heeft een explosie plaatsgevonden bij een woning...