Directe treinreis naar Londen vanaf 26 oktober

maandag 24 augustus 2020 14:51

Rotterdam, Londen – Eurostar heeft eindelijk de datum bevestigd wanneer mensen direct kunnen reizen naar Londen. Voorheen moest er altijd worden overgestapt op Brussel.

Eigenlijk had het al in mei moeten gebeuren; de directe treinverbinding van Rotterdam naar Londen. Door de coronacrisis liep dit vertraging op, maar vanaf 26 oktober is dit echt zo ver. Dit maakte het vervoersbedrijf Eurostar vandaag bekend.

Momenteel is het wel al mogelijk om met de hogesnelheidstrein vanuit Londen direct te reizen naar Rotterdam of Amsterdam, maar andersom moest er altijd worden overgestapt op Brussel. Hier moesten reizigers dan door een paspoortcontrole. Dit zal voortaan op Rotterdam al gebeuren.

Hopen op versoepeling quarantaineregels
Het is vooralsnog wel hopen dat de regels versoepelen. Sinds deze maand voerden Engeland en Nederland daaropvolgend weer quarantaineregels in voor reizigers van beide landen.

Tickets voor de directe verbinding kunnen vanaf 1 september worden geboekt. Vanwege de corona-crisis hanteert de Eurostar een versoepelde regeling omtrent de kaartjes. Zo kun je ze na het boeken, onbeperkt omboeken naar andere data. Hiervoor betaal je enkel een extra toeslag als dit binnen twee weken voor de reis gebeurt.

 

0 reacties

Directe treinreis naar Londen vanaf 26 oktober
Schrijver:

 

 

Rotterdam, Londen – Eurostar heeft eindelijk de datum bevestigd wanneer mensen direct kunnen reizen naar Londen. Voorheen moest er altijd worden overgestapt op Brussel.

Eigenlijk had het al in mei moeten gebeuren; de directe treinverbinding van Rotterdam naar Londen. Door de coronacrisis liep dit vertraging op, maar vanaf 26 oktober is dit echt zo ver. Dit maakte het vervoersbedrijf Eurostar vandaag bekend.

Momenteel is het wel al mogelijk om met de hogesnelheidstrein vanuit Londen direct te reizen naar Rotterdam of Amsterdam, maar andersom moest er altijd worden overgestapt op Brussel. Hier moesten reizigers dan door een paspoortcontrole. Dit zal voortaan op Rotterdam al gebeuren.

Hopen op versoepeling quarantaineregels
Het is vooralsnog wel hopen dat de regels versoepelen. Sinds deze maand voerden Engeland en Nederland daaropvolgend weer quarantaineregels in voor reizigers van beide landen.

Tickets voor de directe verbinding kunnen vanaf 1 september worden geboekt. Vanwege de corona-crisis hanteert de Eurostar een versoepelde regeling omtrent de kaartjes. Zo kun je ze na het boeken, onbeperkt omboeken naar andere data. Hiervoor betaal je enkel een extra toeslag als dit binnen twee weken voor de reis gebeurt.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!