Motorrijders rijden in 11 minuten van Breda naar Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam, regio – In elf minuten van Breda naar Rotterdam rijden, lijkt een onmogelijke opgave. Toch heeft een groep motorrijders bewezen dat het kan. De politie heeft lucht gekregen van het filmpje dat zij online plaatsten en wil ze nu graag spreken.

Op de beelden zijn tenminste drie motorrijders te zien in ook niet al te beschermende kledij. Vanaf de Backer en Ruebweg in Breda gaan de motorrijders de A16 op en rijden vervolgens met grote snelheid richting Rotterdam. Naast de duizelingwekkende snelheden – waarbij snelheden op de meter zijn af te lezen van 235 kilometer per uur – zien we de motorrijders ook regelmatig auto’s rechts inhalen.

- Advertisement -

Lees verder onder de video

Politie zoekt getuigen
De politie heeft eveneens lucht gekregen van de video en wil maar als te graag de bestuurders van de tweewielers spreken. Zo zoeken ze graag andere weggebruikers met dashcams waar de snelheidsduivels langs zijn gescheurd of die andere bruikbare informatie heeft. Mensen kunnen contact opnemen met Team Verkeer Zeeland-West-Brabant via 0900-8844.

- Advertisement -

Gerelateerd