Drie woningen onbewoonbaar en twee katten omgekomen bij grote brand in flat Hogenbanweg Schiedam

dinsdag 25 augustus 2020 23:36

Schiedam – In een flatwoning aan de Hogenbanweg is dinsdagavond net voor 23:30 uur een grote brand uitgebroken. De brand ontstond op de begane grond en was al snel uitslaand.

De brandweer heeft opgeschaald naar grote brand, de flat wordt ontruimd. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Bij de brand zijn 14 mensen door ambulancepersoneel onderzocht op rookintoxicatie. Eén persoon is voor verdere behandeling vervoerd naar het ziekenhuis.

De woning waar de brand begonen is en de twee woningen daar boven zijn onbewoonbaar geraakt. Voor deze bewoners wordt door Sichting Salvage onderdak geregeld. Bij de brand zijn helaas twee katten die zich in de woning waar de brand woedde om het leven gekomen. Rond 01:00 uur konden de overige bewoners weer terug naar hun woning.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Drie woningen onbewoonbaar en twee katten omgekomen bij grote brand in flat Hogenbanweg Schiedam
Schrijver:

 

 

Schiedam – In een flatwoning aan de Hogenbanweg is dinsdagavond net voor 23:30 uur een grote brand uitgebroken. De brand ontstond op de begane grond en was al snel uitslaand.

De brandweer heeft opgeschaald naar grote brand, de flat wordt ontruimd. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Bij de brand zijn 14 mensen door ambulancepersoneel onderzocht op rookintoxicatie. Eén persoon is voor verdere behandeling vervoerd naar het ziekenhuis.

De woning waar de brand begonen is en de twee woningen daar boven zijn onbewoonbaar geraakt. Voor deze bewoners wordt door Sichting Salvage onderdak geregeld. Bij de brand zijn helaas twee katten die zich in de woning waar de brand woedde om het leven gekomen. Rond 01:00 uur konden de overige bewoners weer terug naar hun woning.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!