zondag, december 5, 2021
4 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Drie woningen onbewoonbaar en twee katten omgekomen bij grote brand in flat Hogenbanweg Schiedam

- advertentie -

Schiedam – In een flatwoning aan de Hogenbanweg is dinsdagavond net voor 23:30 uur een grote brand uitgebroken. De brand ontstond op de begane grond en was al snel uitslaand.

De brandweer heeft opgeschaald naar grote brand, de flat wordt ontruimd. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Bij de brand zijn 14 mensen door ambulancepersoneel onderzocht op rookintoxicatie. Eén persoon is voor verdere behandeling vervoerd naar het ziekenhuis.

De woning waar de brand begonen is en de twee woningen daar boven zijn onbewoonbaar geraakt. Voor deze bewoners wordt door Sichting Salvage onderdak geregeld. Bij de brand zijn helaas twee katten die zich in de woning waar de brand woedde om het leven gekomen. Rond 01:00 uur konden de overige bewoners weer terug naar hun woning.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -