Scooterrijder zwaargewond na achtervolging Heemraadlaan Spijkenisse

dinsdag 25 augustus 2020 18:45

Spijkenisse – De bestuurder van een scooter is maandagmiddag zwaargewond geraakt nadat hij tijdens een achtervolging onderuit is gegaan. De man reed op een scooter zonder helm en kentekenplaat en kreeg een stopteken van een agent. Dit weigerde hij en ging ervandoor.

De bestuurder op de scooter kwam vervolgens op de Heemraadlaan ter hoogte van de Dreef ten val en raakte zwaargewond. Hij is vervolgens met een spoedtransport naar het ziekenhuis gebracht. De politie geeft aan een onderzoek te zijn gestart om te kijken wat er precies is gebeurd.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Scooterrijder zwaargewond na achtervolging Heemraadlaan Spijkenisse
Schrijver:

 

 

Spijkenisse – De bestuurder van een scooter is maandagmiddag zwaargewond geraakt nadat hij tijdens een achtervolging onderuit is gegaan. De man reed op een scooter zonder helm en kentekenplaat en kreeg een stopteken van een agent. Dit weigerde hij en ging ervandoor.

De bestuurder op de scooter kwam vervolgens op de Heemraadlaan ter hoogte van de Dreef ten val en raakte zwaargewond. Hij is vervolgens met een spoedtransport naar het ziekenhuis gebracht. De politie geeft aan een onderzoek te zijn gestart om te kijken wat er precies is gebeurd.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!